Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:28, 24. 12. 2019.

| Sport

Jedan futsaler Vranja i dvojica Vinter sporta na spisku B reprezentacije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nemanja Jovanović Vinter sport
Jedan napadač i jedan odbrambeni futsaler Vinter sporta pozvani u reprezentaciju; foto: KMF Vinter sport

Revijalna utakmica u Višegradu poslužiće selektoru futsal reprezentacije Srbije Goranu Ivančiću da zaključi na koga se od igrača koji nastupaju u domaćem prvenstvu može osloniti u budućnosti. Tako je spisak sastavljen isključivo od futsalera koji igraju u Srbiji, a na njemu su se našla trojica koji nastupaju za klubove sa juga - Nemanja Jovanović i Nenad Rančić iz niškog Vinter sporta i Miloš Trajković iz Vranja.

Rančić je u redove Vinter sporta stigao pre godinu iz Smedereva kao već iskusan igrač, a najviše je doprineo u odbrani. Jovanović je pak specijalista u napadu, a u Niš je stigao malo pre početka ove sezone.

Meč sa selekcijom Višegrada biće poslednja obaveza reprezentacije u 2019. godini, tokom koje je verovatno najjače odjeknuo prijateljski trijumf nad Brazilom u "Čairu". Nakon praznika, "orlovi" će otpočeti pripreme za novi izazov u niškom hramu sportova, pošto ih tu od 31. januara od 5. februara očekuje poslednja runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Poziv iz Višegrada poklopio se sa našim željama da okupimo igrače iz naše lige i da proširimo bazu reprezentativaca, jer ima jako puno talentovanih momaka koji strpljivo čekaju svoju šansu i ovo će biti jedna od njih. Sigurno nas očekuje dobro gostoprimstvo u Višegradu i radujemo se unapred boravku u ovom divnom gradu. Biće ovo lep način da u dobrom raspoloženju ispratimo godinu u kojoj je bilo dosta uspeha - rekao je Ivančić.

Sem trojke sa juga Srbije, u B timu su se našli Saša Digić, Aleksandar Gavrilović, Lazar Milosavljević i golman Nemanja Milanović iz Ekonomca, Miljan Radmanović iz redova aktuelnog lidera Prve lige Crvene zvezde, FON-ovi Pavle Pešić, Stefan Aleksić, Nikola Milašinović, potom Dejan Jovanović iz Novog Pazara i Nikola Lekić iz Zemuna. Ivančić je rešio da da šansu i jednom futsaleru koji ne igra u najjačem domaćem prvenstvu - Đorđe Rosić iz Metalca.

Utakmica Srbije i selekcije Višegrada igra se u četvrtak, 26. decembra od 20 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: