Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:28, 5. 2. 2013.

Jelena Janković ne igra u Nišu

jelena-jankovic.jpg Jelena Janković; foto: usatoday.com

Selektor ženske teniske reprezentacije Dejan Vraneš rekao da Jelena Janković neće igrati protiv Slovačke u niškoj hali Čair u prvom kolu FED Kupa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ajmo sve ispocetka

    18:46 // 5. 2. 2013.

    Da li je iko sumljao u to da nece igrati, kao sto nece ni Ana. Na spisku su samo da bi prodali karte. A mi glupi Nislije dovoljno je i ovo sto nam beorgadska gospoda baci.

    • Sanja

      19:35 // 5. 2. 2013.

      Da nisu htele ne bi ni dolazile u Beograd. U ponedeljak im pocinje veliki WTA turnir u Dohi. Druga vremenska zona, klima... Bile bi tamo i pripremale se. Mislim da ce Ana igrati. Sastav je od starta glasio Ivanovic, Jovanovski, Krunic, Dolonec... Jankoviceva je jos posle proslogodisnjeg finala rekla da nije vise zainteresovana. Selektor Dejan Vranes je kriv sto ju je ponovo pominjao i uvlacio u celu pricu.

  • Bice velika sramota

    20:04 // 5. 2. 2013.

    Ukoliko i Ana ne bude dosla, bice to velika ali velika sramota, jer ce Hala Cair biti poluprazna ako ne i prazna. Mada, kad bolje razmislim, mozda ce biti puna navijaca Slovacke. Sramota za FED Cup Srbije... :(

    • Realan

      20:28 // 5. 2. 2013.

      Iskren da budem, trebalo bi da bude puna. Ceo tim reprezentacije Slovacke igra agresivan tenis, sto znaci da je lep za oko. Igraju ga i Ana i Bojana i Vesna. Dakle, sigurno je da necemo gledati prebacivanja i cekanje gresaka kao kod Wozniacki, Radwanske ili JJ. Ana i Cibulkova su top 15 igracice i igrace jedna protiv druge. Hantuchova je svojevremeno ubijala, 2008. je umalo stigla do finala grend slema, bila je top 5 igracica, dobijala i Serenu i Venus i Sharapovu. Cak i Klajsters i Enan kada su dominirale zenskim tenisom. Ima ona jos toga u sebi, pogotovo kada igra za reprezentaciju, nalazi dosta motiva u ovim poznim godinama. Ne dobija svaki grad priliku da ugosti ovakve igracice. Dovoljni razlozi da hala ne bude poluprazna.

  • Nikola Vidakovic

    22:42 // 5. 2. 2013.

    bas me briga

  • Dordž

    23:31 // 5. 2. 2013.

    U što sam se iznenadioooooooooooooooooooooo.

  • Sasa Vasilic

    08:22 // 6. 2. 2013.

    ono sto jelena i ana igraju i nije tenis-to je prebacivanje loptice!bolje dati sansu bojani,krunicevoj i dolencovoj,koje su jos neiskvarene i imaju srce,pa sta bude!

  • Realan

    20:02 // 5. 2. 2013.

    Pa dobro, koga nema bez njega se moze. Vidimo da i ona vise ne moze da zabelezi neku veliku pobedu. Plus se muci protiv teniserki koje su van top 100. Karla Suarez Navaro je dobija na tvrdoj podlozi, vise nema onu defanzivu kao nekada, 2. servis joj je beskoristan, a o prvom i da ne pricam. Oruzje u arsenalu joj sve vise slabi. Chan je dobija, iako ubaci 73% prvog servisa. 405. teniserka poznata kao Ekaterina Ivanova je pobedjuje. Zato sansu treba dati ili Vesni Dolonc ili Jovanovskoj. Prvo sto bi Vesni ti dueli mnogo znacili jer ima i nisku krv, nisko poreklo i veliku zelju da igra za Srbiju. Za svoje standarde odlicno igra ove sezone, namucila je i Bartoli, imala je i 3-4 puta brejk prednosti u prvom setu, ali jos tu iskustva nema, vremenom ce ga dobiti. Meni bi stvarno bilo draze da gledam Vesnu nego Jelenu. Za Bojanu Jovanovski sam mislio da je obicna pucacica koja ne moze da ubaci nista, ali videli smo da moze da napreduje, bila je vrlo blizu cetvrtfinala AOa, to je velika stvar.

    • Ivan Milovanovic

      20:37 // 5. 2. 2013.

      Cim sam cuo da ce i Jelena igrati pomislio sam da ce nam to biti hendikep.. Ona nekako gubi svoje meceve i baci u vodu sve sto Ana pobedi (a i njene pobede su nekada ravne cudu). Treba vesna i Jelena polako da pocnu da vise nose igru reprezentacije, uz malu Krunicevu u dublu, devojcica igra svim srcem za grb! A ne kao primadona Jelena..

  • Petar

    01:34 // 6. 2. 2013.

    Nadam se da ce Ana igrati, Ana i Bojana mogu do pobede, Jelena je u ovom trenutku definitivno losija od Bojane, u ostalom nikad nije ni bila preterano dobra igracica imala je defanzivu i samo je bas kao i Wozniacki,Radvanska koristila odsustvo velikih imena da osvaja turnire, Ana je zaista neiskorisceni talenat bila je prva ima gren slem ali svi su svesni da ona moze mnogo vise i to je i koci zna da je bolja i izgubi, zna sta moze i koliko moze ali joj se jednostavno ne da! Ako Ana zaigra u Nisu treba ocekivati pobedu, Ana je objektivno bolja od Cibulkove i Hantukove, njih obe moze i Bojana da dobije, tako da cak i ako Ana ne igra mozemo biti veliki optimisti da Vesna proigra protiv Jedne ili da nas mala Aleksandra vadi u dublu! U svakom slucaju bez Ane Cair ce biti prazan ipak je ona jedna od nasih najvecih sportskih zvezda ma sta god ko mislio o njoj, ako ne i najveca

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: