Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 26. 9. 2014.

| Sport

Jocić novi predsednik Sekcije sportskih novinara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
dusan-jocic-narodne-novine.jpg
Dušan Jocić u kancelariji "Narodnih novina"; foto: Vanja Keser

Na Izbornoj skupštini Sekcije sportskih novinara Niša za predsednika je izabran Dušan Jocić, urednik sportske redakcije "Narodnih novina".

Dušan Jocić je započeo dvogodišnji mandat na mestu predsednika Sekcije sportskih novinara Niša koja postoji 36 godina. On je jednoglasno izabran na sednici Skupštine udruženja.

Zahvaljujem kolegama na poverenju, ovo je jedan od značajnijih trenutak u mojoj karijeri. Prepoznajem u sebi ogromnu energiju da pokušamo da i rad Sekcije, ali i organizaciju naše tradicionalne manifestacije "Izbor sportiste godine" podignemo na viši nivo. Naravno, samo energija nije dovoljna, neophodan je i novac i ja se, zato, zahvaljujem mom prethodniku Zoranu Petkoviću na izuzetno domaćinskom poslovanju - rekao je Dušan Jocić nakon postavljenja na novu funkciju.

Pripreme za Izbor sportiste godine Niša su već počele.

Bez pokroviteljstva Grada ne možemo. U resornom većniku Milanu Pešiću imamo više nego pouzdanog i korektnog sagovornika i nadam se da ćemo i ove godine naići na saradnju, uz puno razumevanje teške situacije u kojoj se zemlja nalazi, ali i veliku obavezu prema jednoj od najimpozantnijih tradicija u našem gradu. Decembra bi trebalo da održimo 36. Sportski bal! Fokus mojih napor biće usmeren k animaciji što većeg broja niških sportista i klubova, kako bismo ih sve okupili na jednom mestu te večeri - dodao je Jocić.

U Izvršnom odboru Sekcije, pored Jocića, biće i prethodni predsednik Zoran Petković, sportski novinar "Narodnih novina", bivši predsednik Goran Stanković, Ivan Milanović, sportski novinar "Niške televizije" i sportski novinar "Narodnih novina" i "Belamija" Stefan Komadinić.

U Nadzornom odboru su dopisnik "Politike" i "Sportskog žurnala" Tomislav Todorović, Aleksandar Stanković i Branimir Živković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: