Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 9. 8. 2017.

| Sport

Još jedan iskusni internacionalac u “Želji”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Miloš Padežanin
Domaća publika imala je prilike da ga gleda u dresu Dinama iz Pančeva; foto: M. P.

Iako su angažovali priličan broj igrača i počeli sa pripremama za najjače domaće takmičenje, u niškom Rukometnom klubu Železničar i dalje ne miruju. Oni su kao najnovije pojačanje na poziciji beka doveli internacionalca Miloša Padežanina, sa kojim su potpisali jednogodišnji ugovor.

Nastupajući poslednjih 9 godina u Mađarskoj, Portugaliji, Austriji, Francuskoj i Kataru, 27-godišnji rukometaš stekao je veliko iskustvo, ali je, kako kaže, njegova želja bila da se vrati u Srbiju. Železničar je izneo konkretan plan, pa je odlučio da za svoj novi dom izabere Niš.

Odlučio sam da se vratim ovde, da u Srbiji imam neku sigurnost, a Niš se pokazao kao takva opcija. Ne mogu ništa da obećavam, ali pored Zlatanovića i Krsmančića, mislim da bismo mogli da konkurišemo za plej-of. Sa trenerom Petkovićem nisam do sada sarađivao sa njim, ali koliko sam video ovih par dana, odličan je kao čovek i kao trener - priča on.

Uz njega, ugovor je dobio i golman Dejan Zlatanović, koji je već neko vreme u Nišu i trenira sa timom, ali je tek sada potpisao. Ovim, kažu u niškom klubu, svi igrači imaju ugovore.

Podsetimo, “Želja” je ove godine dobio specijalnu pozivnicu za nastup u Super ligi i, sudeći po do sada angažovanim igračima i treneru, ozbiljno se priprema da napade vrh ovog takmičenja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: