Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 13. 4. 2018.

| Sport

Još jedna pobeda Mašinca “za zelenim stolom”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Masinac-Crvena-zvezda-foto-Vanja-Keser
U plej-ofu najverovatnije prvo protiv Zvezde; foto: Vanja Keser

Superliga za žene “poprima karakter neregularnosti”, smatra trener Mašinca Perica Krstić, s obzirom na to da se njegovom timu po drugi put desilo da ne igraju zakazanu utakmicu. U pitanju je jučerašnja utakmica sa kruševačkim Napretkom, koji nije imao prava da nastupi zbog dugova, pa je komesar odlučio, priča Krstić, da dodeli Mašincu službenu pobedu.

Utakmica je bila zakazana za 12. april, ali su niške fudbalerke par sati pre odigravanja dobile informaciju da Napredak nije ispoštovao rok da se ratosilja dugova.

Komesar je doneo rešenje da je utakmica registrovana 3:0 za nas i nije im dozvolio da igraju utakmicu. I mi smo imali taj problem, ali mi smo platili - rekao je Perica Krstić.

Podsetimo, slična situacija se dogodila i prošlog meseca, kada je u Nišu trebalo da igra Spartak, ali su Subotičani tada tvrdili da je Ministarstvo omladine i sporta odlučilo da Mašincu zabrani rad. Odluku da se utakmica registruje službenim rezultatom potpisao je komesar za takmičenje Superlige Srbije za žene Momčilo Marić.


Neizvesno i odigravanje meča protiv Rada

Poslednje kolo regularnog dela Superlige Nišlijke je trebalo da odigraju 14. aprila od 15 sati u Beogradu, protiv “fenjeraša” Rada. Ipak, ni za tu utakmicu se ne zna da li će biti odigrana.

Razlog je što bi taj meč za “građevinarke” bio samo trošak, bez rezultatskog značaja, pošto nemaju nikakve šanse za spas - u 12 utakmica uspele su da izvuku tek jedan bod. Zato, kako kaže Krstić, u Radu najavljuju da neće igrati meč 14. kola, ali još nema zvaničnih informacija.

Ovi iz Rada najavljuju da neće da igraju tu utakmicu. Oni nemaju bodove, na kraju su i onda se vade na neke bezveze situacije, kao da nema svrhu odigravanje utakmice. Oni su poslednji na tabeli, logično bi bilo da ih pobedimo sa većom gol razlikom. Mi smo rezervisali autobus, pripremamo se kao da ćemo da igramo, ali ja mislim da nećemo - priča Krstić.

Ukoliko Beograđanke otkažu taj meč, trebalo bi da i ovaj meč bude registrovan sa službenih 3:0 za Mašinac.

Kakav god ishod ovog meča da bude, Nišlijke će nastupati u plej-ofu, koji počinje sledeće nedelje. Raspored još nije poznat, ali će se u 1. kolu najverovatnije susresti Mašinac i Crvena zvezda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: