Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 7. 1. 2018.

| Sport

Još jedna profesionalna pobeda za Radulovića

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Novak Radulović Srećko Janjić boks
Za mesec dana nova profi borba; foto: Srđan Radulović

Još jedan bokserski spektakl u nizu održan je u Novom Pazaru, a svog predstavnika u profesionalnom ringu imao je i Niš. Ovog puta to je bio Novak Radulović, koji je u jednoj od uvodnih borbi savladao Srećka Janjića iz Smederevske Palanke, odlukom sudija.

Ovo je bio početak godine kakav je Radulović mogao da poželi, s obzirom na to da je, kako sam kaže, poziv iz Novog Pazara stigao pre samo nedelju dana, pa nije bio dovoljno spreman za borbu sa iskusnim borcem.

Za meč sam dobio poziv pre sedam dana, i nisam baš u treningu, ali sam verovao da i ovako spreman mogu da pobedim borca koji u karijeri ima čak 350 borbi. Taktički sam dobro odradio, i bio bolji u sve četiri runde – ispričao je Radulović.

I ovoga puta Janjić se istakao izdržljivošću, kao i na boks spektaklu u Nišu, kada je oduševio publiku količinom udaraca, koje je stoički primio. Ipak, nakon 4 runde sudije su donele jednoglasnu odluku i Radulović je pobedio sa 40:36.

Već februara Nišliju očekuje još jedan turnir u profesionalnom boksu - Super fight night u Hrvatskoj. Prošle godine, Radulović je ovde osvojio profesionalni pojas pobedivši predstavnika Norveške, a ko će mu stajati na putu odbrane, još ne zna.

Biće malo teže u prvoj polovini godine, jer ću raditi mečeve u boksu i kik boksu, dok su planovi da u drugom delu sezone više radim olimpijski i profesionalni boks - priča Radulović.

Inače, manifestaciju u Novom Pazaru obeležio je momak iz ovog grada i velika nada domaćeg boksa Šerif Gurdijeljac. On je u glavnoj borbi savladao naturalizovanog Španca Aleksa Raca i tako osvojio titulu mladog prvaka sveta u superpero kategoriji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: