Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 3. 9. 2018.

| Sport

Jovanović: Ne plašim se šuteva Mesija, Suareza, Bejla...

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Jovanović brani Radnički hala "Čair"
Niški golman iz Niša otišao u Dansku, a pravo odatle u Španiju; foto: Vanja Keser

Pošto je potpisao za tim Ueska, koji nastupa u španskoj Primeri, golman Aleksandar Jovanović imaće prilike da, ukoliko se nametne treneru, brani udarce igrača poput Mesija, Suareza, Bejla i Košte. Ipak, Nišlija kaže da je dovoljno sazreo, te da se ne plaši da se nosi svakog vikenda sa nekim od najboljih svetskih igrača.

Njegov cilj je, kako sam kaže, da zasluži mesto na terenu, a dugoročnije da se zadrži u Primeri “što je više godina moguće”.

Prvi izazov mi je da što pre naucim španski jezik, jer retko ko priča engleski. Što se sportske strane tiče, sam dolazak u ovu ligu je veliki izazov za mene, daću sigurno sve od sebe da opravdam na prvom mestu svoja očekivanja, jer sam uvek jako samokritican - priča Nišlija.

Na pitanje da li se plaši preciznih šuteva nekih od najboljih napadača na svetu, kojih u Španiji ima, čini se, više nego u bilo kojoj drugoj ligi, poput Leonela Mesija, Luisa Suareza, Gareta Bejla ili Dijaga Košte, Nišlija kaže da straha nema.

Ne plašim se nikoga, mislim da sam dovoljno sazreo i da sam spreman da se svakog vikenda nosim sa najboljim igračima na svetu - priča Jovanović.

Ueska je sinoć igrala protiv Barselone, ali je meč sa Kamp Noua neće pamtiti po lepom, jer su primili čak osam golova. Pomenuti Mesi je dva puta bio strelac, a Suarez jednom. Golman iz Niša nije bio u protokolu za tu utakmicu.

Inače, Jovanović od juče nije više jedini Nišlija u ligama petice, s obzirom na to da se ostvario dugo najavljeni transfer Nemanje Radonjića, doskorašnjeg igrača Crvene zvezde, u Olimpik iz Marseja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: