Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:24, 19. 8. 2020.

| Sport

Jovanović ponovo zamenio Dimitrijevića na klupi FK Sinđelić

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Saša Jovanović
Vratio se nakon godinu dana; foto: Srđan Marinković

Kao i pošlog leta, dogodila se promena na klupi Fudbalskog kluba Sinđelić, a zanimljivo je i da su akteri isti kao pre godinu dana - Saša Jovanović predvodiće srpskoligaša iz Durlana umesto Zorana Dimitrijevića. Predsednik kluba Zoran Anđelković kaže da smatraju da će im sa Jovanovićem biti bolje.

Jovanović je trenersku karijeru otpočeo u Svrljigu, gde je proveo dve godine. Potom se latio rada sa mlađim kategorijama u Realu i Radničkom, a onda je preuzeo kormilo Zaplanjca iz Gadžinog Hana. Prošlog leta potpisao je za Sinđelić, jedini od većih niških klubova za koji nije nastupao kao igrač.

Međutim, nakon toga je dobio poziv za posao u Kini, te je prekinuo saradnju sa najstarijim niškim klubom. Sada se, samo kolo od početka prvenstva, vratio u Durlan.

Procena je da sa Sašom možemo bolje, sa njim smo bili 2. na tabeli. Sinđelić mora uvek biti u vrhu tabele. Da bi gledaoci dolazili moramo davati golove, igrati lepo. Durlan zaslužuje da Sinđelić bude prvoligaš. Naravno, ako se ukaže šansa - kaže Anđelković.

Inače, Sinđelić je novu sezonu otvorio minimalnom pobedom, a u sledećem kolu gostovaće Jedinstvu u Paraćinu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Golubar kondukter

    09:09 // 26. 8. 2020.

    Ne pišite gluposti.
    Zna se čija je to želja tj.da se smeni Zoki trener.Ica je to uradio jer je on glavni faktor u klubu i on se pita za sve.
    Ko sme da uradi nešto mimo njega.Cela kolonija i naselje Maršala Tita i Durlan zna da je on maltene vlasnik kluba i sada ce napasti Prvu ligu jer mu je sin Stanković Nenad postao gradski većnik a pročitao sam u Južnim vestima da mu je snajka sekretar opsti

  • Nislija

    11:37 // 20. 8. 2020.

    Zoran Dimitrijevic jedan od najboljih trenera u ligi,uvek je tu kad je tesko kad se ekipa napravi i sastavi i treba taj zavrsni korak da se napravi smeni se Zoki.
    Navijaci Sindjelica imaju srece dolazi jos jedan sjajan trener Ali verujem da bi sa Zokijem bilo bolj jer je on selektrirao ekipu.

  • dojava

    23:25 // 19. 8. 2020.

    Smenili ste trenera koji nije hteo predsedniku Andjelkovicu da ispunjava zelje,a dovodite mladog Jovanovica koji ce mu zelje ispunjavati...OTKAZ

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: