Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 9. 2. 2013.

| Sport

Jovanovski poražena u hali Čair

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
JOVANOVSKI-HANTUCHOVA-15

U prvom meču prvog kola FED Kupa u niškoj hali Čair teniserka Srbije Bojana Jovanovski izgubila je rezultatom 2:0 (7:5, 6:2) od Danijele Hantuhove iz Slovačke.

Hantuhova je donela prvi bod Slovačkoj koja je povela sa 1:0 u prvom kolu FED Kupa u hali Čair pred oko 2.000 gledalaca. Bojana Jovanovski nije uspela da donese prvu pobedu ženskoj selekciji Srbije jer zbog povrede leđa nije mogla da prikaže ni svoju najbolju igru.

Jovanovski je povela sa 2:0 u prvom setu, ali je Hantuhova osvojila gem na svoj servis i brejk. Do 5:5 je bilo izjednačeno, a onda je Hantuhova sa nulom osovjila brejk i potom set.

U drugom setu Jovanovski je odigrala mnogo lošije, pa je slovačka teniskerka povela sa 4:0. Bojana je uspela da osvoji dva gema na svoj servis, ali nije iskoristila dve brejk lopte pri rezultatu 5:2 za Hantuhovu.

- Krenula sam dobro, popila sam jači lek pre meča. Posle sam osetila bol zbog dužih poena i dosta me iscimala Hantuhov. Igrala sam u drugom setu bez kontrole, a žao mi je što nisam donela prvi poen Srbiji - kazala je Jovanovski.

Ona je dodala da je dala svoj maksimum u osvom trenutku i da će večeras videti da li će sutra moći da igra zbog povrede koju nije kompletno sanirala.

Drugi meč danas igraju Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

Hala Čair nije bila ispunjena, ali je publika pružila veliku podršku srpskoj teniserki.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: