Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 4. 11. 2016.

| Sport

Juniori Imperatora u odlučujućoj bitki za polufinale

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Biti ili ne biti za mlade Nišlije; foto: KAF Imperatori

Juniorski tim Imperatora u nedelju u 14:30 na terenu sa veštačkom travom u Čairu, u 3. kolu Juniorske lige Srbije, grupa Jug, dočekuje aktuelne šampione, ekipu Veprića iz Kragujevca. Nišlije samo u slučaju pobede od 2 tačdauna, obezbeđuju prolaz u polufinale.

U slučaju manje ubedljive pobede, plasman zavisiti od rezultata u Jagodini, gde se u drugom meču grupe sastaju Stršljeni i Krune.

U slučaju pobede Stršljenova i Imperatora odlučivaće rezultati u međusobnim duelima timova koji će u tom slučaju imati identičan skor - po 2 pobede i po 1 poraz.

Tu su Veprići u najboljoj poziciji, jer posle pobede od 20:7 nad Stršljenovima, imaju +13, a Stršljenovi imaju -1, jer su osim pomenutog poraza pobedili Imperatore 12-0. Nišlije imaju -12 i u slučaju pobede u nedelju, sa 12 i više poena, sigurno prolaze dalje, jer će biti barem na 0, što je bolje od -1, koliko imaju Stršljenovi, koji svoj skor ne mogu da poprave, jer su odigrali mečeve sa oba tima.

Očekuje nas meč sezone. To što su sve četiri ekipe još uvek u igri za plej-of dovoljno govori o ujednačenosti grupe. Međutim, mi se ne bavimo kalkulacijama već fudbalom. Respektujemo protivnika, ali u nedelju je samo pobeda opcija - kaže kornerbek Nišlija Mladen Bošković.

I ako izgube u nedelju, Imperatori opet mogu da prođu dalje, ali samo u slučaju pobede Krune u Jagodini i to ne bilo kakve. Tada bi se opet napravio trougao 3 tima, ali sa po jednom pobedom i 2 poraza i te bi 3 ekipe konkurisale za preostalo 2. mesto koje vodi u plej-of.

Tu Imperatori, posle poraza od Stršljenova od 12:0 i pobede nad Krunama od 16:0, imaju poen razliku +4. Stršljenovi imaju pomenutih +12, a Krune -16. U ovoj varijanti, Imperatori mogu samo da čekaju ishod meča u Jagodini, jer mogu da prođu samo ako Krune pobede sa barem 9 razlike i time spuste Stršljenove na +3, ali ne i sa više od 20 poena razlike, jer će u tom slučaju imati bolji skor od niškog tima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miomir

    08:31 // 5. 11. 2016.

    Americki fudbal po direktivi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: