Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 27. 4. 2019.

| Sport

Juniori sa svih strana sveta igraju na Niš openu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
tenis
Od Novog Zelanda do Skandinavije teniseri teniserke na Niš openu; ilustracija; foto: Vanja Keser

Skoro 250 tenisera i teniserki boriće se za titulu na Niš openu, turniru koji će se održati od 28. aprila do 5. maja na terenima Teniske akademije Živković. Juniori stižu iz brojnih zemalja, kažu iz TAŽ-a, pa među njima ima i onih iz Novog Zelanda, Indije, Japana, Izraela, kao i iz čitave Evrope.

Kako je ulaz slobodan, predsednik Tesniske akademije Živković i direktor turnira Nikola Živković poziva Nišlije da dođu na njihove terene i uživaju u dobrom tenisu.

Sve je spremno za turnir, mi smo spremni da budemo dobri domaćini i da se uklopimo u praznično raspoloženje koje će biti tih dana u našem gradu. Učešće će uzeti i teniseri i teniserke naše akademije, iskoristite praznike da uživate u odličnom tenisu i budete naša podrška - kaže Živković.

Kvaifikacije se igraju 28. i 29. aprila, nakon njih kreće glavni deo turnira, dok su finala zakazana za nedelju, 5. maj. Svakog dana program bi trebalo da počinje u 9 sati.


Uvertira za turnir - uspesi teniserki TAŽ-a

Beležile su teniserke TAŽ-a u poslednje vreme dobre rezultate. Tako su se na turniru iz serije Tennis Europe, koji je održan u Pančevu, istakle Lola Radivojević i Anđela Petrović.

Radivojević je osvojila turnir u konkurenciji dublova, a u pojedinačnoj je bila treća, dok je Petrović bila treća u dublu.

Ruskinja Arina Arifulina već neko vreme pohađa program TAŽ-a, kažu u niškoj akademiji. Ona je na još jednom turniru iz serije Tennis Europe, samo do 14 godina, koji se održavao u Tirani, bila treća u dublu i vicešampion u singlu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: