Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 6. 12. 2012.

KK Konstantin poražen u polufinalu Kupa

kk-konstantin.jpg Konstantin savladan u polufinalu Kupa

Košarkaši Konstantina poraženi su u polufinalu Kupa Srbije od ekipe Metalca rezultatom 69:63 (19:15, 13:15, 25:16, 12:17). 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr Mr

    13:07 // 6. 12. 2012.

    E svaka vam cast za naslov, "Deklasirani"!Cemu to omalovazavanje Konstantina?Tim sa takvim budzetom je realno da se bori za opstanak,ali ovi igraci imaju srce i bore se za dres koji nose i nalaze se na 5 mestu u Prvoj ligi Srbije!

    • Johny

      13:54 // 6. 12. 2012.

      To se i ja pitam izgubili 6 razlike i deklasirani,sta da kaze partizan sto je izgubio od iglokee 23 razlike

  • Objektivan

    14:07 // 6. 12. 2012.

    Umesto sto napisaste ovakav naslov mogli ste da napisete koliko je bilo gledalaca

  • Vocar

    14:16 // 6. 12. 2012.

    Sta da se radi,mozda nismo za kup koraca ali za Super ligu jesmo.Samo napred momci i u subotu nadam se pobeda

  • Vocar

    14:45 // 6. 12. 2012.

    Zasto brze bolje sklanjate vest,promovisite ih malo oni su iz vaseg grada trude se,imaju bolje rezultate nego svi niski klubovi zajedno

    • nije nego

      00:17 // 7. 12. 2012.

      rk radnicki i konstantin su jedina svela tack niskok kolektivnog sporta. rk radnicki je trenutno lider u prvoj ligi istok ako neko nezna, a i konstantin bi mogao to da bude uz adekvatnu podrsku gradal. ni radnicki ni konstanin memaju spnzore, nit sredstva iz grada a daju izuzetne rezultate, arocitno radnicki koji je za dve godine preskocio dva ranga a igraci igraju iskljucivo uz zadovoljstva i na drugarskoj isnovi...zato celici grada mislite o tome

  • Jeka

    14:19 // 6. 12. 2012.

    Steta,ali u subotu pada okk za kaznu

  • Stavra

    14:02 // 6. 12. 2012.

    Kup nije toliko vazan,pogotovo sto smo finansiski slabi ali prvenstvo je prioritet i okk beograd u subotu

  • džigibau

    21:03 // 6. 12. 2012.

    Čestitam momcima i ako ovaj put nisu odigrali onako kako umeju i mogu. U tom istom Metalcu igraju iskusni prvoligaški igrači, a samo Pera Božić mesečno prima više nego svi igrači Konstantina zejedno - i to redovno. U Valjevu se sve utakmice Metalca direktno prenose na lokalnoj televiziji, a u Nišu osim Narodnih novina i Južnih vesti totalna je medijska blokada kluba. Na zvanićnom sajtu grada Niša KK Konstantin se spominje jednom u dva meseca, onako usput, kada se neko seti da taj klub i postoji.
    Evidentno je da odnos gradskih vlasti i uprave kluba uopšte ne funkcioniše, ali to ne trpe oni, već igrači i treneri.
    Međutim pitanje do kada će tim izdržati u ovakvoj situaciji, jer se stiče utisak kao da pojedinci više žele njihov neuspeh nego uspeh, pa bi onda puna srca opravdali svoje ponašanje prema njima.
    Ne čudi me da "džudže-budže" nemaju osećaja ni želje za tim, ali me čudi da bar mi obični građani- navijači ne dođemo u što većem broju i damo podršku ovim momcima.
    Oni to zaslužuju.

    • džigibau

      20:01 // 7. 12. 2012.

      Zbog ovakvih "kockica" i sličnih niški sport je došao tu gde i jeste. Kada neko počne da daje dobre rezultate takvi se maksimalno trude da to omalovažavaju i po mogućnosti unište - i normalno je da se raduju svakom lošem rezultatu. Njima smeta sve što je bolje od njih, a krilatica im je - nek komšiji crkne krava. Tužni su i jadni, a takvim svojim stavom najverovatnije leče neke svoje komplekse niže vrednosti.

  • licno ja

    13:31 // 7. 12. 2012.

    Pojedinim nazovi osobama ovo sluzi za omalovazavanje ovih momaka koji igraju i treniraju bez ikakve novcane nadoknade.Sram vas bilo.Pita li se neko kako je njima,imaju li porodice,placaju li troskove,skole???Umesto da ih prozivate i raspravljate o imenu kluba,ucinite nesto dobro ili prosto ne citajte vesti o njima.Zar nije dovoljno sto je ulaz besplatan i sto oni ostavljaju srce na terenu da dodjemo da ih bodrimo?To je najmanje sto mozemo.Hvala im sto su mi dozvolili da opet gledam kvalitetnu kosarku u Nisu!

  • Vladimir Stojanovic

    17:39 // 6. 12. 2012.

    Utakmica je resena posle tehnicke klupi Konstantina i vezane trojke Metalca.Mada svako od nas misli da je bolji trener od legalnog,ali mislim da trener Dokic nepravedno poklanja zanemarljivu minutazu kapitenu Trailovicu,a kod Antonica je bio jedan od nosioca igre.Takode centarska linija koja je dovedena morace mnogo vise da se pokaze i dokaze.

  • Dubioza

    18:48 // 6. 12. 2012.

    gledalaca 150 sa sve redarima i narodnom milicijom, toliko se busate za taj konstantin, a ne mozete da prosetate do hale.

    • Stavra

      23:07 // 6. 12. 2012.

      Gledalaca je bilo 300 a i to je malo,u subotu mora barem 1000

  • branko kockica

    02:05 // 7. 12. 2012.

    bravo za metalac....i ne treba grad da daje pare za politicarski klub koji je promenio 200 imena kako bi izbego dugove...lepo sto su ispali iz kupa,a nadam se da ce ispasti iz lige

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: