Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 3. 12. 2012.

| Sport

KK Konstantin u polufinalu Kupa

Autor:Milena PavlovićIzvor:Južne vesti
kk-konstantin-slika.jpg
Foto: facebook.com/konstantin.nis?fref=ts

Niški košarkaši dočekaće u polufinalu Kupa Srbije ekipu Metalca u sredu, 5. decembra od 20h.

Nakon što su u 11. kolu Prve lige Srbije prekinuli seriju od 3 pobeda i poraženi rezultatom 73:70 od ekipe iz Valjeva, Nišlije će popravni meč sa istom ekipom odigrati pred domaćom publikom i pokušati da trijumfom dođu do jedne od medalja.

U prethodnom susretu sa ekipom Metalca u Valjevu, Nišlije nije poslužila sreća. U prvoj četvrtini ekipa Konstantina briljirala je i dobrom igrom napravila seriju od 14:2, pa su prvu deonicu okončali u njihovu korist rezultatom 22:10. U preopstalom delu meča nastupila je loša igra Nišlija, što su domaći igrači znali da iskoriste i svaku narednu deonicu završe u korist svog tima.

Uspele su Nišlije da se u poslednjoj četvrtini rezultatski približe Valjevčanima i dođu do rezultata 59:58, međutim, košarkaši Metalca nisu dozvolili da ih gostujuća ekipa nadigra  pred sam kraj utakmice pa su u psolednja 2 minuta ušli  sa prednošću od 6 poena. Nišlije uspevaju da smanje razliku u poenima, ali ne i da preokrenu rezultat.

Priliku za revanš sa valjevačkom ekipom, košarkaši Konstantina dobiće u narednom susretu već u sredu.

- Za nas je utakmica u sredu mnogo bitna jer imamo priliku da se plasiramo u finale Kupa koje bi se igralo u Nišu i to je lepa prilika da osvojimo trofej ove godine i plasiramo se na završnicu Kupa Koraća - izjavio je košarkaš Konstantina Vladimir Veličković.

Nakon poraza u 11. kolu od ekipe Metalca, niški košarkaši će se u 12. kolu na domaćem terenu suočiti sa ekipom OKK Beograda.

- Posle utakmice sa Metalcem u sredu, očekuje nas meč protiv OKK Beograda u subotu i ta utakmica nam je takođe bitna što se tiče prvenstva, tako da moramo što pre da izvučemo pouku iz ove utakmice koju smo odigrali u Valjevu, da pokušamo da popravimo ono što nije valjalo i da ih dobijemo ovde - dodao je Vladimir Veličković.

Polufinalni meč Kupa Srbije između košarkaša Konstantina i Metalca biće odigran u sredu u Osnovnoj školi „Dušan Radović“ od 20h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    14:45 // 4. 12. 2012.

    Svi u Duska da nas bude bar 1000

  • džigibau

    00:43 // 4. 12. 2012.

    Alo Nišlije probudite se, dođite i podržite ove momke

  • Juznjak

    16:40 // 3. 12. 2012.

    Podrzimo ove momke da se nadju na finalnom turniru.

    Da ni jedna velika firma ne podrzi ove talentovane momke . Strasno !
    Gde je Nis-ekspres, Niska mlekara (sponzor Plivackog saveza Srbije) a ove talentovane momke ne zele , Prolom voda , ili ROSA ?
    Gradonacelnice pomozite , uticite na jake juzne firme da ova ekipa bude u drustvu najboljih , ne dozvolite da se ovo naprasno ugasi !!!
    http://img716.imageshack.us/img716/5107/picture31d.jpg

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: