Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Konstantin

  • kup koraća

    NPS: Svedoci smo gašenja ili urušavanja klubova koji su proslavili Niš

    Velika izdavanja para za organizaciju Kupa Radivoja Koraća bez niških klubova, gašenje Rukometnog kluba Železničar, loše stanje klubova u vaterpolu i košarci, odluka da se klubu gradskog većnika iz budžeta da milion dinara razlozi su, prema Milanu Milenkoviću iz Narodnog pokreta Srbije, što su sportski klubovi u Nišu uništeni. Narodni pokret Srbije u Nišu se, dodaje, zbog ovakvog stanja u niškom sportu programski zalaže da izdvajanja iz budžeta butu 4 puta veća.

    (6) detaljnije
  • košarka

    Niški sportski vikend: odbojkaši i košarkašice slavili, Mašinac ubedljivo poražen

    Drugog vikenda oktobra niške ekipe su imale polovičan uspeh - odbojkaši Niša upisali su drugi trijumf u Superligi, odbojkašice Studenta počele su sezonu porazom, Mašinac je pretrpeo još jedan ubedljv poraz, Sinđelić je izgubio od lidera, a fudbaleri Budućnosti su slavili u Popovcu. Košarkašice Studenta, košarkaši Konstantina, Niša, Ratnika i Marinosa su upisali pobede u svojim takmičenjima.

    (3) detaljnije
  • košarka ilustracija lopta

    Niški sportski vikend - prilika za navijanje, ali ne iz fotelje

    Drugi vikend oktobra ljubiteljima sporta iz Niša donosi veliku ponudu u muškoj košarci i meč Srpske lige istok u Popovcu. Dok fudbaleri Radničkog i rukometašice Naise odmaraju, fudbalerke Mašinca, fudbaleri Sinđelića, odbojkaši Niša i odbojkašice Studenta odlaze u goste, u Nišu će moći da se pogledaju brojni mečevi u Prvoj muškoj regionalnoj ligi istok u košarci i duel Studenta i Topolčanke u Prvoj ligi za košarkašice.

    (1) detaljnije
  • košarka ilustracija

    Zdravlje ubedljivom pobedom izbacilo Pirot iz Kupa

    Košarkaši leskovačkog Zdravlja ne samo da su opravdali ulogu favorita, nego su na vrlo ubedljiv način iz drugog stepena Kupa izbacili ekipu Pirota, pošto su u hali ”Kej” slavili sa 97:64 (24:16, 22:16,28:16, 23:16). Prolaz u naredno kolo obezbedili su i košarkaši Morave iz Vladičinog Hana, dok su nastup u najmasovnijem takmičenju porazom u Boru okončali košarkaši niškog Konstantina.

    detaljnije
  • košarka lopta

    Derbi na startu košarkaškog Kupa - Pirot dočekuje leskovačko Zdravlje

    Prvo kolo drugog stepena košarkaškog Kupa biće odigrano sutra, 2. novembra, a derbi će biti odigran u hali ”Kej”, gde će ekipa Pirota od 17:30 pokušati da se suprotstavi ekipi iz KLS-a, košarkašima leskovačkog Zdravlja.

    detaljnije
  • zkk student 2

    Niška košarka: Konstantin i Niš maksimalni, Student slavio u Ljuboviji

    Košarka u Nišu nema ponudu u najjačim ligama, ali u četvrtom rangu za muškarce dve ekipe iz Niša imaju sve tri pobede u dosadašnjem toku sezone. Košarkaši Konstantina i Niša nalaze se na vrhovima svojih grupa u Prvoj muškoj regionalnoj ligi, a košarkašice Studenta upisale su drugu pobedu u Drugoj ženskoj ligi.

    (1) detaljnije
  • Kosarka lopta KOSTA

    Nova košarkaška sezona - timovi iz Niša u nižim rangovima

    Pet muških košarkaških klubova iz Niša igraće ove sezone u četvrtom rangu takmičenja, računajući Superligu gde se priključuju timovi iz ABA lige. To je poražavajuće za Niš, "grad košarke" kako ga naziva gradonačelnica Dragana Sotirovski. Ženski košarkaški klub Student se ove sezone takmiči u Drugoj ligi, pa Niš nema nijednog predstavnika u eliti u sportu pod obručima.

    (2) detaljnije
  • Tuba-predstavljanje-8-1024x768

    Trener mlađih kategorija Konstantina preuzeo prvi tim niškog košarkaškog tima

    Trener koji je prethodnih godina vodio Nibak, Junior, kao i kadete i juniore Konstantina preuzeo je prvi tim ovog kluba iz Niša. 38-godišnji Milan Tubić je već održao prvi trening sa kondicionim trenerom Markom Antićem.

    (3) detaljnije
  • aca mladenovic i zvinko milosevic

    Košarka: Aleksandar Mladenović zamenio dres direktorskom foteljom

    Doskorašnji centar Košarkaškog kluba Konstantin Aleksandar Mladenović novi je sportski direktor ovog tima iz Niša. Posle 20 godina igračke karijere, ovaj 207 cm visok košarkaš preuzeo je težak zadatak u klubu koji je prošle sezone napustio Drugu ligu Srbije.

    (3) detaljnije
  • košarka lopta

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Konstantina, porazi Pirota i Napretka u poslednjem kolu

    I pre poslednjeg kola plej-ofa košarkaši ”Pirota” izgubili su šanse za povratak u KLS, a u poslednjem ovosezonskom meču oni su na gostovanju u Čačku poraženi od ”Železničara”. Pobedom nad ekipom ”Mladosti” iz Smederevske Palanke, košarkaši ”Radnika” oprostili su se od svojih navijača, a po pobedu i poraz su upisali i timovi koji su igrali u plej-autu. Aleksinački ”Napredak” je poražen od ”Žitko Basketa”, dok je niški ”Konstantin” slavio na gostovanju ”Beovuku”.

    (1) detaljnije
  • KK Konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Konstantina, Pirota i Napretka, poraz Radnika

    U 6. kolu plej-ofa košarkaši "Pirota" na gostovanju su savladali ekipu "Hercegovca", dok je tim surduličkog "Radnika" na svom parketu poražen od "Čačka 94". Važnu pobedu u borbi za opstanak upisao je niški "Konstantin" u Zrenjaninu, a radovali su se i košarkaši aleksinačkog "Napretka" pošto su bili bolji od imenjaka iz Kruševca.

    detaljnije
  • košarka lopta

    Druga liga: Pobede Pirota, Napretka i Konstantina, poraz Radnika

    Tri pobede i jedan poraz, učinak je ekipa sa juga u plej-ofu i plej-autu Druge košarkaške lige Srbije. Pobede su zabeležili Pirot, Napredak i Konstantin, dok je poražena ekipa Radnika iz Surdulice.

    detaljnije
  • konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Pirota i Napretka, poraz Radnika

    Utakmicama 1. kola plej-of i plej-aut grupe nastavljena je Druga košarkaška liga Srbije, a jug zemlje ima po dva predstavnika u oba dela takmičenja. Košarkaši Pirota savladali su Borac iz Zemuna borbi za plasman u Košarkašku ligu Srbije, dok je u istoj grupi poražen surdulički Radnik . Pobedu je zabeležio Napredak iz Aleksinca u borbi za opstanak, dok je meč niškog Konstantina i Žitko basketa odložen zbog zaraženih korona virusom.

    (2) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Poražene sve ekipe sa juga

    Nakon jednomesečne pauze, utakmicama 13. kola nastavljena je Druga košarkaška liga Srbije, a sva četiri predstavnika juga zemlje pretrpele su poraze. Konstantin je poražen od Hercegovca (64:57), Napredak od Železničara iz Čačka (73:80), surdulički Radnik izgubio je od ekipe Borca iz Zemuna (88:98), dok su košarkaši Pirota izgubili od subotičkog Spartaka (77:109).

    detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga liga: Napredak bolji od Radnika, porazi Konstantina i Pirota

    U 11. kolu Druge košarkaške lige Srbije košarkaši aleksinačkog Napretka savladali su u gostima Radnik iz Surdulice (87:94), dok je u istoj grupi niški Konstantin poražen od Borca iz Zemuna (62:74). Košarkaši Pirota zabeležili su drugi neuspeh u sezoni porazom od Mladosti iz Smederevske Palanke (80:84).

    (2) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Pirota, porazi Konstantina i Napretka

    Dve pobede i isto toliko poraza, učinak su "južnjaka" u 10. kolu Druge košarkaške lige Srbije. Do nova dva boda došli su košarkaši Pirota i surduličkog Radnika , dok su poraženi niški Konstantin i Napredak iz Aleksinca.

    detaljnije
  • konstantin

    Druga liga: Napredak bolji od Konstantina u Nišu, pobede Radnika i Pirota

    U međusobnom duelu košarkaša niškog Konstantina i aleksinačkog Napretka , uspešniji su bili gosti koji su ubedljivo slavili sa 79:67. Ubedljive pobede u 9. kolu Druge košarkaške lige zabeležili su i košarkaši Radnika iz Surdulice i Pirota .

    detaljnije
  • konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Pirota, porazi Konstantina i Napretka

    Košarkaši surduličkog Radnika došli su do treće pobede u sezoni Druge košarkaške lige tako što su savladali novosadski Star (89:60). Pobedu u 5. kolu ostvarili su i košarkaši Pirota protiv Žitko Basketa (81:69), dok su ekipe niškog Konstantina i aleksinačkog Napretka poražene.

    detaljnije
  • Kosarka lopta KOSTA

    Druga liga: Pobede Konstantina, Pirota i Radnika, poraz Napretka

    Košarkaši niškog Konstantina savladali su u 3. kolu grupe A Druge košarkaške lige Srbije ekipu Stara iz Novog Sada (67:65), i tako došli do druge pobede u ovoj sezoni. U istoj grupi pobedu je zabeležio i Radnik iz Surdulice, dok je aleksinački Napredak poražen na gostovanju u Gajdobri (91:67). Košarkaši Pirota koji se takmiče u grupi B na domaćem terenu pobedili su kruševački Napredak (73:69).

    detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Napredak bolji od Konstantina

    U derbiju juga košarkaši aleksinačkog Napretka savladali su niški Konstantin (84:73) i tako došli do prve pobede u sezoni, istovremeno nanevši prvi poraz Nišlijama. U istoj grupi drugi poraz zabeležili su košarkaši Radnika iz Surdulice, dok su do prve pobede u grupi B došli Piroćanci u meču sa Beovukom (73:83).

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: