Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Napredak Aleksinac

  • košarka ilustracija

    KLS: Napredak izgubio u produžetku, Pirot prokockao prednost u finišu

    Oba predstavnika juga Srbije pretrpela su poraze u osmom kolu Košarkaške lige Srbije. Pirot je na svom terenu imao prednost od 74:71 na 47 sekundi pre kraja, ali je kragujevački Radnički u samom finišu uspeo da preokrene i slavi sa 76:75. Aleksinački Napredak je imao plus osam na 2 minuta pre kraja, ali je poražen u Beogradu od Dinamika posle jednog produžetka, rezultatom 94:90.

    detaljnije
  • Ivan saičić Napredak trening

    Košarkaši Napretka gostuju Dinamiku, Pirot dočekuje kragujevački Radnički

    Oba predstavnika juga Srbije igraće danas mečeve osmog kola - košarkaši Napretka iz Aleksinca igraju u Beogradu protiv Dinamika, a Pirot dočekuje Radnički iz Kragujevca.

    detaljnije
  • kk napredak aleksinac, foto marko radic 2

    Iskusni košarkaš Uroš Duvnjak novi član Napretka iz Aleksinca

    Osvajač bronzane medalje sa reprezentacijom Srbije na Univerzijadi 2007. godine i nekadašnji šampion države sa Partizanom Uroš Duvnjak potpisao je ugovor sa Košarkaškim klubom Napredak iz Aleksinca. 34-godišnji košarkaš koji igra na pozicijama plejmejkera i beka šutera ima bogato iskustvo u domaćim i inostranim klubovima.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    KLS: Napredak poražen u Novom Pazaru, Pirot u Čajetini

    Oba predstavnika juga Srbije u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije pretrpela su poraze: aleksinački Napredak je svoj četvrti poraz upisao na gostovanju u Novom Pazaru rezultatom 75:63 (15:14, 14:20, 25:16, 21:13), a Pirot je poražen u Čajetini od trenutnog lidera Zlatibora rezultatom 83:79 (17:22, 25:18, 20:20, 21:13).

    detaljnije
  • košarka Napredak

    KLS: Pirot pravi Zlatiboru uvertiru za ABA 2 ligu, Napredak u Novom Pazaru

    U 7. kolu Košarkaške lige Srbije oba predstavnika juga gostovaće u petak, 6. novembra. Prvi će na parket košarkaši aleksinačkog Napretka, koji gostuju Novom Pazaru u dvorani "Pendik", dok će nešto kasnije KK Pirot gostovati Zlatiboru u Čajetini, u poslednjem KLS meču pred prvi turnir ABA 2 lige.

    detaljnije
  • kosarka

    KLS: Pirot izgubio nakon produžetka, Napredak rutinski sa Vršcem

    Na otvaranju 6. kola Košarkaške lige Srbije u hali "Kej", Pirot i Kolubara odigrali su strašno uzbudljiv meč, u kome je domaćin uz zvuk sirene uspeo da izjednači i obezbedi produžetak, ali ipak nije uspeo da slavi - na kraju 88:95. Drugi predstavnik juga - aleksinački Napredak rutinski je savladao Vršac, rezultatom 73:64.

    detaljnije
  • kosarka, lopta, foto jv vanja keser

    KLS: Pirot i Napredak na domaćem terenu očekuju pobede

    Šesto kolo Košarkaške lige Srbije otvoriće utakmica Pirota i Kolubare koja se igra u Pirotu, večeras od 19 sati. Drugi predstavnik juga Srbije - aleksinački Napredak, takođe igra na domaćem terenu, a meč sa Vršcem u kojem su favoriti igra se u subotu od 19 sati.

    detaljnije
  • kosarka

    KLS: Porazi Napretka i Pirota na gostovanjima

    Iako su igrali sa ekipama iz donjeg dela tabele i aleksinački Napredak i košarkaši Pirota doživeli su poraze na gostovanjima u 5. kolu Košarkaške lige Srbije. Napredak je poražen u Kraljevu od domaće Sloge (83:76), dok su Piroćanci izgubili u Starim Banovcima od Dunava (86:72).

    detaljnije
  • kosarka, lopta, foto jv vanja keser

    KLS: Pirot i Napredak gostuju ekipama iz donjeg dela tabele

    Predstavnici juga u Košarkaškoj ligi Srbije po dva puta su pobedili ove sezone, pa će u subotu, 24. oktobra pokušati da ostvare i treću pobedu, kada će gostovati ekipama koje se nalaze u dnu tabele, sa po jednom pobedom u četiri odigrana kola. Aleksinački Napredak gostovaće Slogi u Kraljevu, dok će Pirot Dunavu u Starim Banovcima.

    detaljnije
  • kosarka

    KLS: Napredak savladao Tamiš, Pirot izgubio od Vojvodine

    Pobeda i poraz, učinak su "južnjaka" u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Alekinački Napredak savladao je na domaćem terenu ekipu Tamiša (79:71), dok su Piroćanci na svom terenu poraženi od prvoplasirane Vojvodine (73:95).

    detaljnije
  • slavisa bogavac

    KLS: Vojvodina Mute Nikolića gostuje Pirotu, Tamiš u Aleksincu

    Vojvodina - lider Košarkaške lige Srbije, predvođena dugogodišnjim pomoćnim trenerom reprezentacije Miroslavom Mutom Nikolićem zaigraće danas, 16. oktobra u hali "Kej", gde se sastaje sa KK Pirot. U 4. kolu kod kuće će igrati i aleksinački Napredak, kome dan kasnije gostuje Tamiš.

    detaljnije
  • kk napredak aleksinac, foto jv vanja keser

    KLS: Napredak nije mogao protiv 41 poena Raška Katića, Pirot slavio

    Iako ga manje od dva meseca dele od pete decenije, nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić uspeo je da ubaci čak 41 poen aleksinačkom Napretku i povede svoj Radnički do trijumfa u 3. kolu Košarkaške lige Srbije. Drugi predstavnik juga Srbije - Pirot umalo da ostane bez već viđene pobede protiv beogradskog Dinamika, ali je u poslednjim minutima uspeo da se "izvuče" i slavi.

    detaljnije
  • kk pirot

    KLS: Južnjaci očekuju pobede

    Nakon polovičnog učinka u prva 2 kola, košarkaši aleksinačkog Napretka i Pirota nadaju se pobedama u ovom kolu. Piroćanci dočekuju ekipu Dinamika , dok košarkaši iz Aleksinca gostuju ekipi Radničkog u Kragujevcu. Obe utakmice igraju se u subotu od 19:30.

    detaljnije
  • kosarka

    KLS: Poraz Aleksinčana nakon tri produžetka, izgubili i Piroćanci

    Minus od 18 poena uspeo je aleksinački Napredak da nadoknadi u poslednjoj četvrtini, ali je na kraju izgubio od Zlatibora nakon čak tri produžetka, rezultatom 98:104. U 2. kolu Košarkaške lige Srbije nije imao sreće ni drugi predstavnik juga - KK Pirot, koji je takođe posustao u završnici i izgubio od Metalca u Valjevu, sa 92:85.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    KLS: Piroćanci u Valjevu, Napredak na svom terenu protiv Zlatibora

    Nakon uspešnog starta sezone, košarkaši Napretka i Pirota u 2. kolu Košarkaške lige Srbije žele pobede kako bi potvrdili dobre rezultate sa otvaranja takmičenja. Aleksinčani na svom terenu dočekuju ekipu Zlatibora iz Čajetine, dok Piroćanci igraju protiv Metalca u Kraljevu.

    detaljnije
  • KK Napredak 10; foto: JV-J. A

    Južnjaci pobedama otvorili sezonu u KLS-u

    Na najbolji mogući način otvorili su sezonu košarkaši Napretka i Pirota - Aleksinčani su u prvom kolu Košarkaške lige Srbije na gostovanju savladali Kolubaru iz Lazarevca (70:84), dok su Piroćanci u istorijskom meču, prvom u ovom takmičenju pobedili OKK Beograd rezutatom 83:74.

    detaljnije
  • kosarka

    Počinje KLS: Napredak protiv Kolubare, Piroćanci sa OKK Beogradom

    Utakmicom između Dunava i Mladosti iz Zemuna večeras kreće sezona u Košarkaškoj ligi Srbije, a predstavnici juga Srbije svoje utakmice odigraće u subotu, 26. septembra. Pojačana ekipa aleksinačkog Napretka gostuje Kolubari u Lazarevcu, dok će debitanti u ovom takmičenju, KK Pirot dočekati ekipu OKK Beograda .

    detaljnije
  • Simeunović Veljković

    Iz Igokee u Aleksinac - Simeunović pojačao Napredak, stigao i Veljković

    Dvojica košarkaša koji su 2016. godine bili u sastavu Mege kada je osvojila Kup Radivoja Koraća - Đorđe Simeunović i Milenko Veljković novi su igrači aleksinačkog Napretka, kažu u klubu. Simeunović stiže iz ABA-ligaša Igokee, a Veljković iz bugarskog Černomoreca.

    detaljnije
  • Ivan saičić Napredak trening

    Aleksinački Napredak se pojačao bivšim košarkašem Crvene zvezde

    27-godišnji Ivan Saičić, jedan od košarkaša koji je najviše doprineo plasmanu juniora Crvene zvezde na završni turnir Evrolige 2011. godine, novo je pojačanje aleksinačkog Napretka, koji će se i naredne sezone nadmetati u Košarkaškoj ligi Srbije.

    detaljnije
  • kk napredak aleksinac, pripreme, foto marko radic

    Napredak iz Aleksinca počeo pripreme za novu sezonu u KLS-u

    Na prvom treningu priprema za novu sezonu treneru Nebojši Raičeviću bili su na raspolaganju većina igrača iz prošle sezone, kao i četvorica novajlija. Prozivka je bila u Hali sportova u Aleksincu, a cilj Napretka za ovu sezonu je opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: