Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Napredak Aleksinac

  • košarka lopta

    Derbi na startu košarkaškog Kupa - Pirot dočekuje leskovačko Zdravlje

    Prvo kolo drugog stepena košarkaškog Kupa biće odigrano sutra, 2. novembra, a derbi će biti odigran u hali ”Kej”, gde će ekipa Pirota od 17:30 pokušati da se suprotstavi ekipi iz KLS-a, košarkašima leskovačkog Zdravlja.

    detaljnije
  • košarka lopta

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Konstantina, porazi Pirota i Napretka u poslednjem kolu

    I pre poslednjeg kola plej-ofa košarkaši ”Pirota” izgubili su šanse za povratak u KLS, a u poslednjem ovosezonskom meču oni su na gostovanju u Čačku poraženi od ”Železničara”. Pobedom nad ekipom ”Mladosti” iz Smederevske Palanke, košarkaši ”Radnika” oprostili su se od svojih navijača, a po pobedu i poraz su upisali i timovi koji su igrali u plej-autu. Aleksinački ”Napredak” je poražen od ”Žitko Basketa”, dok je niški ”Konstantin” slavio na gostovanju ”Beovuku”.

    (1) detaljnije
  • KK Konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Konstantina, Pirota i Napretka, poraz Radnika

    U 6. kolu plej-ofa košarkaši "Pirota" na gostovanju su savladali ekipu "Hercegovca", dok je tim surduličkog "Radnika" na svom parketu poražen od "Čačka 94". Važnu pobedu u borbi za opstanak upisao je niški "Konstantin" u Zrenjaninu, a radovali su se i košarkaši aleksinačkog "Napretka" pošto su bili bolji od imenjaka iz Kruševca.

    detaljnije
  • košarka lopta

    Druga liga: Pobede Pirota, Napretka i Konstantina, poraz Radnika

    Tri pobede i jedan poraz, učinak je ekipa sa juga u plej-ofu i plej-autu Druge košarkaške lige Srbije. Pobede su zabeležili Pirot, Napredak i Konstantin, dok je poražena ekipa Radnika iz Surdulice.

    detaljnije
  • konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Pirota i Napretka, poraz Radnika

    Utakmicama 1. kola plej-of i plej-aut grupe nastavljena je Druga košarkaška liga Srbije, a jug zemlje ima po dva predstavnika u oba dela takmičenja. Košarkaši Pirota savladali su Borac iz Zemuna borbi za plasman u Košarkašku ligu Srbije, dok je u istoj grupi poražen surdulički Radnik . Pobedu je zabeležio Napredak iz Aleksinca u borbi za opstanak, dok je meč niškog Konstantina i Žitko basketa odložen zbog zaraženih korona virusom.

    (2) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Poražene sve ekipe sa juga

    Nakon jednomesečne pauze, utakmicama 13. kola nastavljena je Druga košarkaška liga Srbije, a sva četiri predstavnika juga zemlje pretrpele su poraze. Konstantin je poražen od Hercegovca (64:57), Napredak od Železničara iz Čačka (73:80), surdulički Radnik izgubio je od ekipe Borca iz Zemuna (88:98), dok su košarkaši Pirota izgubili od subotičkog Spartaka (77:109).

    detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga liga: Napredak bolji od Radnika, porazi Konstantina i Pirota

    U 11. kolu Druge košarkaške lige Srbije košarkaši aleksinačkog Napretka savladali su u gostima Radnik iz Surdulice (87:94), dok je u istoj grupi niški Konstantin poražen od Borca iz Zemuna (62:74). Košarkaši Pirota zabeležili su drugi neuspeh u sezoni porazom od Mladosti iz Smederevske Palanke (80:84).

    (2) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Pirota, porazi Konstantina i Napretka

    Dve pobede i isto toliko poraza, učinak su "južnjaka" u 10. kolu Druge košarkaške lige Srbije. Do nova dva boda došli su košarkaši Pirota i surduličkog Radnika , dok su poraženi niški Konstantin i Napredak iz Aleksinca.

    detaljnije
  • konstantin

    Druga liga: Napredak bolji od Konstantina u Nišu, pobede Radnika i Pirota

    U međusobnom duelu košarkaša niškog Konstantina i aleksinačkog Napretka , uspešniji su bili gosti koji su ubedljivo slavili sa 79:67. Ubedljive pobede u 9. kolu Druge košarkaške lige zabeležili su i košarkaši Radnika iz Surdulice i Pirota .

    detaljnije
  • konstantin

    Druga košarkaška liga: Pobede Radnika i Pirota, porazi Konstantina i Napretka

    Košarkaši surduličkog Radnika došli su do treće pobede u sezoni Druge košarkaške lige tako što su savladali novosadski Star (89:60). Pobedu u 5. kolu ostvarili su i košarkaši Pirota protiv Žitko Basketa (81:69), dok su ekipe niškog Konstantina i aleksinačkog Napretka poražene.

    detaljnije
  • Kosarka lopta KOSTA

    Druga liga: Pobede Konstantina, Pirota i Radnika, poraz Napretka

    Košarkaši niškog Konstantina savladali su u 3. kolu grupe A Druge košarkaške lige Srbije ekipu Stara iz Novog Sada (67:65), i tako došli do druge pobede u ovoj sezoni. U istoj grupi pobedu je zabeležio i Radnik iz Surdulice, dok je aleksinački Napredak poražen na gostovanju u Gajdobri (91:67). Košarkaši Pirota koji se takmiče u grupi B na domaćem terenu pobedili su kruševački Napredak (73:69).

    detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    Druga košarkaška liga: Napredak bolji od Konstantina

    U derbiju juga košarkaši aleksinačkog Napretka savladali su niški Konstantin (84:73) i tako došli do prve pobede u sezoni, istovremeno nanevši prvi poraz Nišlijama. U istoj grupi drugi poraz zabeležili su košarkaši Radnika iz Surdulice, dok su do prve pobede u grupi B došli Piroćanci u meču sa Beovukom (73:83).

    (2) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    KLS: Napredak i Pirot ispali iz lige

    Iako je pre samo nekoliko nedelja bilo teško izvodljivo da ekipa iz Aleksinca ispadne iz lige, spletom neočekivanih rezultata u poslednjih nekoliko kola iz Košarkaške lige Srbije definitivno ispadaju oba tima sa juga, pošto je već bilo jasno da će i košarkaši Pirota ispasti iz lige. Napredak je sinoć u direktom okršaju za opstanak poražen od ekipe Dunava rezultatom 92:90.

    detaljnije
  • kosarka ilustracija, foto jv vanja keser

    KLS: "Južnjaci" sumnjaju u regularnost lige

    Do kraja Košarkaške lige Srbije ostalo je još jedno kolo, ali zbog pojedinih odloženih utakmica zbog virusa korona, neke od ekipa imaju da odigraju i dva meča. Ekipe sa juga Srbije, Napredak i Pirot se bore za opstanak, a u foto-finišu prvenstva obratili su se javnosti u vezi sa poslednjim, po njima, sumnjivim rezultatima drugih ekipa koje se zajedno sa njima bore da i naredne godine budu članovi KLS-a.

    detaljnije
  • Kosarka lopta KOSTA

    KLS: Piroćanci u derbiju savladali Napredak

    Ubedljivim rezultatom (102:74), košarkaši Pirota savladali su goste iz Aleksinca u 28. kolu Košarkaške lige Srbije, a pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje jer su Piroćanci bili u prednosti od početka do kraja meča.

    detaljnije
  • kosarka ilustracija, foto jv vanja keser

    KLS: Međusobni meč Napretka i Pirota

    Košarkaši Pirota i Napretka iz Aleksinca sastaće se u međusobnom meču u 28. kolu Košarkaške lige Srbije, a meč u Pirotu igra se u subotu, 27. marta od 18 sati.

    (1) detaljnije
  • kosarka ilustracija foto jv vanja keser 2

    KLS: Pobeda Napretka i poraz Pirota

    Korak bliži opstanku načinili su košarkaši Napretka pobedom na domaćem terenu nad ekipom Metalca (83:69), dok su korak unazad učinili Piroćanci porazom u neizvesnom meču na gostovanju u Novom Pazaru (84:82).

    detaljnije
  • kosarka ilustracija, foto jv vanja keser

    KLS: Pirot protiv Novog Pazara, Napredak dočekuje Metalac

    Košarkaši Pirota gostuju od 16 sati ekipi Novog Pazara u 27. kolu Košarkaške lige Srbije, dok će košarkaši Napretka u nedelju na domaćem terenu dočekati ekipu Metalca iz Valjeva.

    detaljnije
  • KK Napredak 15; foto: JV-J. A

    Napredak u dramatičnom finišu poražen od Slobode, Karter promašio šut za pobedu

    Nisu uspeli košarkaši Napretka da dođu do treće uzastopne pobede, pošto su u uzbudljivoj završnici poraženi od ekipe Slobode rezultatom 83:81 (20:18, 23:25, 23:18, 17:20). Utakmica je rešena četiri sekunde pre kraja, kada je Tadić sa poludistance pogodio koš Aleksinčana i svom timu doneo pobedu.

    detaljnije
  • kosarka ilustracija, foto jv vanja keser

    Napredak u Aleksincu protiv Slobode juri treći vezani trijumf

    Nakon pobeda nad dva beogradska kluba, Dinamikom i OKK Beogradom, košarkaši Napretka pokušaće na svom terenu da upišu treću vezanu pobedu protiv užičke Slobode. Utakmica u "Hali sportova" u Aleksincu igra se danas od 18 sati u okviru zaostalog 25. kola Košarkaške lige Srbije.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: