Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Nibak

  • Drugi po redu Memorijalni turnir u čast legendi pirotske košarke

    I pioniri Niša na završnici Kupa, FMP rival u četvrtfinalu

    U okviru Kupa Radivoja Koraća i mlade nade srpske košarke imaće prilike da pokažu svoje umeće, jer će se uporedo sa seniorskim održati i Kup za pionire. Među 8 ekipa koje će se nadmetati u završnici biće i tim grada Niša, koji će u četvrtfinalu za protivnika imati prošlogodišnjeg polufinalistu FMP.

    detaljnije
  • Nibak košarkaši

    Mladi košarkaši Nibaka najbolji u regionu

    Kadetska i pionirska selekcija niškog kluba Nibak osvojile su prva mesta u svojim regionalnim ligama. Pioniri će se boriti na polufinalnom turniru Prvenstva Srbije, dok će se kadeti naći na turniru Fajnal 4, sa pobednicima ostala 3 regiona. Kao jedan od lepših trenutaka u sezoni trener ove dve ekipe Milan Tubić izdvojio je trojku u poslednjoj sekundi u Vlasotincu, kojom su obezbedili lidersku poziciju.

    (1) detaljnije
  • Kadeti i kadetkinje KSS

    I Nišlije među novim balkanskim košarkaškim zvezdama

    Turnir za kadete i kadetkinje “Kup budućih zvezda Balkana” održan je u Bukureštu, a Srbija je bila superiorna, osvojivši zlato u obe kategorije. Među reprezentativcima se našlo i dvoje 15-godišnjih Nišlija - Mina Đorđević i Matija Svetozarević, a oboje su imali zapažene uloge u trijumfima.

    detaljnije
  • kk-nibak.jpg

    Koordinator Barselone na treningu niških košarkaša

    Gost Omladinskog košarkaškog kluba Nibak večeras na treningu biće Žordi Ardevol, glavni koordinator omladinske škole Košarkaškog kluba Barselone.

    (1) detaljnije
  • bogdan-trifunovic.jpg

    Niški košarkaški "trio" u reprezentaciji

    Mladi košarkaši Bogdan Trifunović, Mladen Stolić i Pavle Kraljić iz niških klubova Konstantin i Nibak pozvani su u nacionalni tim do 15 godina.

    (4) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: