Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 28. 1. 2016.

| Sport

KK Niš gostuje lideru Druge lige

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
KKNIS.jpg
Nišlije na teškom ispitu u Velikoj Plani; foto: Stefan Komadinić

Košarkaši Niša odmeriće snage u predstojećem 14. kolu sa ekipom Plane na gostujućem parketu. Biće to sudar prve i poslednjeplasirane ekipe na tabeli. Utakmica je na programu u petak u 18:30 sati.

Pred izabranicima Vladimira Đorđevića je teško gostovanje u Velikoj Plani. Protivnik je ekipa koja je na čelu drugoligaškog karavana i koja spada u najjužu grupu kanditada za plasman u Košarkašku ligu Srbije. Ali, prema rečima prvog trenera Nišlija, recept za igru protiv ekipe Plane je igra iz prvog poluvremena utakmice ove dve ekipe u Nišu u prvom delu sezone.

Prvo poluvreme u tom duelu smo odigrali dosta dobro, vodili i 10 poena razlike, ali je onda Plana u odbrani zaigrala kombinovanu zonu što nas je skroz poremetilo i prouzrokovalo poraz. Nakon tog meča, ekipa iz Velike Plane je na svakoj utakmici forsirala tu taktiku i to je jedno od njihovih najjačih oružja. Cele nedelje smo na treninzima vežbali igru protiv takvog načina odbrane i mislim da ćemo se dobro snaći - reči su Đorđevića.

Strateg niškog drugoligaša očekuje da će ekipa iz Velike Plane ući u meč pomalo opušteno i prepotentno.

Mislim da će nas potceniti. Na nama je da maksimalnim zalaganjem odigramo što bolji meč i pokušamo da napravimo eventualno iznenađenje. Problem je što mi nemamo potrebno samopouzdanje kada igramo van Niša, a ako Plana bude osetila šansu da nas deklasira, uradiće to - istakao je trener Niša.

Ekipa Niša zauzima poslednje mesto na tabeli Druge muške lige Srbije sa samo 2 pobede i 11 poraza, dok je kod ekipe Plane situacija obrnuta - 11 pobeda i 2 poraza i lidersko mesto na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: