Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 4. 11. 2022.

KK Niš poklonio nove koševe i renovirao teren u niškoj školi

Iz KK Nis su porucili da ovakvim manifesticajama se ulaze u buducnost niske kosarke i sporta_ foto_ JV _ Nikola Djukic Otvorili ga mladi; foto: JV / Nikola Đukić

Prijateljskom košarkaškom utakmicom osnovaca Osnovne škole “Ratko Vukićević” u Nišu i mlađih pionira KK Niš “otvoren” je teren koji su renovirali članovi najstarijeg niškog košarkaškog kluba. Želja im je, kako kažu, da se što više mladih zainteresuje za ovaj sport i da ponovo pokažemo da smo “zemlja košarke”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko

    16:20 // 4. 11. 2022.

    Tako je! Hvala! Ipak je ovo zemlja kosarke i sramota je da i jedan kos u ovoj drzavi bude slomljen i van funkcije!

  • Kosarkas

    16:54 // 4. 11. 2022.

    Hvala Bogu da se neko seti da sredi ovaj kosarkaski teren.
    Da nesto čujemo lepo i pozitivno.
    Moraju mnogi da shvate da ulaganje u mlade je veoma bitno da bi nam deca bila zdrava.
    Bravo, bravo za KK Niš

    • The Coach

      17:35 // 4. 11. 2022.

      Slazem se sa tobom druze, treba koseve da poklanja odnosno renovira grad i sponzori, a ne klubovi koji već nemaju para… inace odakle KK Nišu pare za ovo? I odakle pare za celu seniorsku ekipu iz Leskovca… 11/12 igraca nisu Nišlije u ovoj ekipi u 1.srpskog ligi… kad smo dotle došli, onda alal nam…..

  • Milos

    17:45 // 4. 11. 2022.

    Eto sta se desi kad se kompetentni ljudi uhvate posla! Odlicna akcija KK Niš-a! U Nisu postoji dosta IT firmi i nekoliko uspesnih malih i srednjuh preduzeca - mogli bi da isfinansiraju postavljanje i obnavljanje kosarkasih tabli i terena. Mozda bi i gradske opstine mogle da podrze ovu akciju. Samo napred!

  • The Coach

    18:06 // 5. 11. 2022.

    ..dodatno: a da je ovo ipak neka profesionalnija organizacija, ne bi od 4 niska kluba nastalo 10 i sada svako na svoju stranu gura a kvaliteta nigde.. ovo je gore nego sto je bilo pre 5 a jos gore nego pre 10 godina… 2 max 3 kluba, i zna se - Konstantin prvi i igra Super ligu a ne 1.srpsku, a svi ostali prate kroz nize rangove i sa mladjim kategorijama bezuslovno prate Konstantin..

  • The Coach

    21:07 // 5. 11. 2022.

    …sujeta nas jede kao naciju, a ovaj jug itekako… mora da se centralizuje kosarka u Nisu pa da svi navijamo za te momke u svim ligama sa strucnim trenerima, ne dozvoljavati samoproklamovanim trenerima koji nikada nisu kosarku igrali da lazu roditelje i decu… kao i za sve u zivotu, plan, projekat i potrebna sredstva i pravi kadrovi…. Lepo zvuci zar ne…:) pa hajde onda “gradski oTci”

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: