Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Jastrebac

  • Kalča Vinter sport futsal

    Niš bez predstavnika u četvrtfinalu futsal Kupa Srbije, plasirali se timovi iz Aleksinca i Blaca

    Porazom Vinter sporta od Loznice i pobedom Nove Pazove nad Kalčom , Niš je ostao bez predstavnika u četvrtfinalu Kupa Srbije u futsalu. Jug zemlje će ipak imati predstavnike jer će se tamo naći Jastrebac iz Blaca, i pomalo neočekivano, trećeligaš Aleksinac 2015 .

    (2) detaljnije
  • KMF Jastrebac

    Jastrebac iz Blaca i Leskovac podelili bodove u derbiju kola Druge futsal lige

    U neizvesnoj utakmici do samog kraja, sa čak 10 postignutih golova, KMF Jastrebac iz Blaca posle velike borbe nije uspeo da savlada ekipu Leskovca , pa je na kraju ova utakmica završena podelom bodova, rezultatom 5:5. Blačani su poveli već od prvog minuta, a u poslednjim sekundama pri rezultatu 5:5 iz velike šanse propustili da dođu do sva 3 boda na ovom susretu.

    detaljnije
  • Vinter sport futsal

    Kreće Prva liga u futsalu: Nišlije i Vranjanci gostuju, Kalčin meč odložen

    Predstojećeg vikenda će se nakon više od pola godine na terene vratiti najbolje domaće futsal ekipe. KMF Vranje će u subotu, 26. septembra gostovati Novom Pazaru, dok će dan kasnije niški Vinter sport igrati protiv aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde. Meč koji je trebalo da igra Kalča je odložen zbog toga što u redove Ekonomca ušla korona.

    (1) detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    I takmičenje u futsalu se vraća - prvo kreću drugoligaši, za njima i prvoligaši

    Za vikend 26. i 27. septembar zakazan je početak najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu, u kome će jug Srbije ove sezone imati tri predstavnika - niške klubove Kalču i Vinter sport, kao i KMF Vranje. Prvoligašim će uvertiru napraviti drugoligaši, pošto je početak ovog takmičenja najavljen za 19. i 20. septembar.

    (1) detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    Otkazana sva futsal takmičenja: Blačani napuštaju Prvu ligu, Radnički Drugu

    Zbog pandemije virusa korona sva futsal takmičenja su zavšena, odlučio je Fudbalski savez Srbije, pa će jug u narednoj sezoni imati jednog predstavnika manje u Prvoj ligi, a jednog više u Drugoj. Najjače domaće takmičenje u futsalu moraće da napusti Jastrebac iz Blaca, a drugi rang niški KMF Radnički, na čije mesto će doći Leskovac.

    detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    Južnjački derbi u četvrtfinalu futsal Kupa, šampion gostuje u Vlasotincu

    Jug Srbije će imati sigurno jednog predstavnika u polufinalu Kupa, pošto je žreb odlučio da se u četvrtfinalu sastanu niški Kalča i Jastrebac iz Blaca. Najveće iznenađenje Kupa, ekipa koja je iz četvrte lige stigla do četvrtfinala - Rosulja iz Vlasotinca, dočekaće aktuelnog šampiona Ekonomac iz Kragujevac, dok će niški Vinter sport igrati protiv Novog Pazara.

    detaljnije
  • Vinter sport futsal

    Prva liga: Peti vezani poraz Jastrepca, Kalča prekinuo niz od 7 neuspeha

    Dva predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju u futsalu slavila su u 14. kolu, pošto je Vinter sport savladao aktuelnog šampiona Ekonomac u Kragujevcu, a Kalča prekinuo seriju loših rezultata trijumfom nad Novom Pazovom. Jastrebac iz Blaca zabeležio je i peti poraz u nizu, ovog puta od FON-a u Beogradu, dok je KMF Vranje podelilo bodove sa Zemunom.

    (1) detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    Prva futsal liga: Južnjački derbi u petak, Vinter sport dočekuje Zemun

    U 13. kolu najjače domaće lige u futsalu igraće se derbi juga i sredine tabele, pošto će u petak, 28. februara u vranjskoj Sportskoj hali igrati tamošnji prvoligaš i niški Kalča. Istog dana će i Jastrebac u Blacu ugostiti drugoplasirani Novi Pazar, dok će dan kasnije, u "Čairu" ? niški Vinter sport dočekati Zemun Samo pravo.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Svi južnjaci izgubili

    U 12. kolu Prve lige svi futsal klubovi sa juga su izgubili, a najgore su prošli oni koji igrali u Beogradu - Kalču je porazio Zemun sa 6:2, a KMF Vranje savladao FON sa 4:0. Jastrebac se udaljio od opstanka među elitom pošto je doživeo neuspeh u Kragujevcu - bolji je bio Ekonomac rezultatom 5:3, a u derbiju Prve lige Crvena zvezda je savladala Vinter sport u "Čairu" sa 4:1.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Lider Crvena zvezda gostuje Vinter sportu u "Čairu"

    Derbi najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu odigraće se u nedelju, 23. februara u niškoj hali "Čair", pošto će ove sezone neprikosnovena Crvena zvezda gostovati drugoplasiranom Vinter sportu. Ostali predstavnici juga Srbije u 12. kolu Prve lige će gostovati - Kalča Zemunu, Vranje FON-u, a Jastrebac kragujevačkom Ekonomcu.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport dočekuje "fenjeraša", Kalča u Novom Pazaru

    Pauza od dva i po meseca u najjačoj domaćoj futsal ligi je gotova, a u 10. kolu, koje se igra ovog vikenda, jedini od južnjaka će kod kuće igrati niški Vinter sport, koji dočekuje "fenjeraša" Novu Pazovu. Drugi niški klub Kalča gostovaće drugoplasiranom Novom Pazaru, Jastrebac iz Blaca lideru Crvenoj zvezdi, a Vranje aktuelnom šampionu Ekonomcu u Kragujevcu.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja, remi Blačana

    Goleada u hali “Čair” i još jedna pobeda za niški Vinter sport, ovog puta protiv KMF Vranje, rezultatom 8:5. U poslednjem kolu pred zimsku pauzu u Prvoj futsal ligi, Jastrebac iz Blaca je remizirao sa Zemunom, dok četvrti predstavnik juga Srbije Kalča svoj meč 9. kola igra u četvrtak, 28. novembra.

    detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    Problemi za Jastrebac iz Blaca - savladao ih "fenjeraš"

    Nijedan bod u dosadašnjih 7 kola Prve lige nije osvojila Nova Pazova, ali i “postu” je sada došao kraj. Vojvođani su sa 5:3 savladali Jastrebac i tako tim iz Blaca stavili u nezavidnu situaciju, kolo pre kraja polusezone.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Crvena zvezda u Vranju, gradski derbi odložen

    Uz veru da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu, futsaleri Vranja očekuju duel sa liderom prvenstva, zakazan za subotu, 16. novembar, dok će dan kasnije Jastrebac iz Blaca gostovati "fenjerašu" Novoj Pazovi. Gradski derbi između Vinter sporta i Kalče trebalo je da se odigra danas, ali je zbog bolesti igrača odložen.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

    Jako važnu, ujedno i prvu pobedu u 7 kola Prve lige zabeležio je Jastrebac u Blacu, pošto je savladao KMF Vranje sa 4:2. Vinter sport je iznenadio beogradski FON u "Čairu", naneo mu tek drugi poraz u sezoni i popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu, dok je njegov gradski rival Kalča pružio dobar, ali nedovoljan otpor lideru Crvenoj zvezdi.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

    Sa nadom da će konačno upisati prvi trijumf ove sezone Jastrebac u petak, 8. novembra dočekuje Vranje, u blačkoj hali “Duško Jovanović”. U 7. kolu Prve lige u futsalu, teške zadatke imaće dva predstavnika Niša - Kalča će gostovati zasad neprikosnovenoj Crvenoj zvezdi, dok će Vinter sport dočekati trećeplasirani FON.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, pobedilo i Vranje

    Dva niška predstavnika u najjačoj domaćoj ligi za futsalere sada dele 4. poziciju na tabeli, pošto je Kalča savladao Jastrebac iz Blaca sa 6:2, a Vinter sport izgubio u Novom Pazaru rezultatom 6:1. U 6. kolu pobedilo je i Vranje, na svom terenu, Novu Pazovu sa 4:1.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    U "Čairu" derbi južnjaka sa najdužim stažom u Prvoj futsal ligi

    Kalča je vezao tri pobede, pa pun samopouzdanja dočekuje u hali “Čair” Jastrebac iz Blaca, u subotu, 2. novembra, u 6. kolu Prve futsal lige. Istog dana će Vranje ugostiti Novu Pazovu koja ove sezone nema nijedan bod. Niški Vinter sport će večeras imati priliku da stigne do druge pozicije, ali neće mu biti lako, jer gostuje Novom Pazaru.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Slavili svi južnjaci sem Jastrepca

    Gotovo rutinskom pobedom nad Ekonomcem iz Kragujevca niški Vinter sport popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu. Njegov gradski rival Kalča vezao je treću pobedu pošto je nakon preokreta slavio u Novoj Pazovi, Vranjanci su lako savladali Zemun, a jedini od južnjaka izgubio je Jastrebac u Blacu, od lidera Prve lige FON-a.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

    Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome pak ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: