Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Jastrebac

  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, slavio i Vinter sport

    Oba predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju u futsalu slavila su u 4. kolu - Vinter sport je u Beogradu ubedljivo savladao Zemun, dok je Kalča u hali “Čair” slavio u južnjačkom derbiju, pošto je savladao KMF Vranje. Uprkos tome što je u prvom poluvremenu bio bolji protiv favorizovanog Novog Pazara, Jastrebac iz Blaca je stigao umor u drugom delu, pa je poražen.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

    Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Jastrebac remizirao sa šampionom, Vranje sa FON-om

    Jedini klub sa juga Srbije koji je slavio u 3. kolu Prve lige je Kalča, koji je u Nišu savladao Zemun sa 6:2. Ipak, i ostali mogu da se pohvale rezultatima, pošto je Jastrebac u Blacu remizirao sa aktuelnim šampionom Srbije Ekonomcem (2:2), a bod je ostao i u Vranju, čiji je prvoligš igrao sa FON-om. Jedini je poražen Vinter sport, od Crvene zvezde, sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Jastrebac optimistično dočekuje šampiona, ostali južnjaci protiv Beograđana

    Aktuelni i višestruki šampion države Ekonomac stiže u Blace u petak, 4. oktobra, gde će u 3. kolu Prve futsal lige gostovati Jastrepcu. Od južnjaka kod kuće će igrati i Vranje, koje će 5. oktobra dočekati beogradski FON, a istog dana niški Kalča će u hali “Mika Antić” ugostiti Zemun. Gostovaće samo niški Vinter sport, 6. oktobra, Crvenoj zvezdi.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Prva futsal liga: Vinter sport maksimalan, Jastrebac i Kalča bez bodova

    Od 4 predstavnika juga Srbije u Prvoj futsal ligi, samo niški Vinter sport ima obe pobede u prva dva kola, pošto je savladao prvo Novu Pazovu, a juče i Jastrebac iz Blaca. Time je ostavio Blačane bez ijednog boda, u istoj situaciji je i niški Kalča, dok KMF Vranje ima polovičan učinak - po jednu pobedu i poraz.

    detaljnije
  • futsal

    Jastrebac preokretom do opstanka među elitom

    Pobedivši zrenjaninski SAS u majstorici plej-auta Jastrebac iz Blaca obezbedio je još jednu, četvrtu zaredom sezonu igranja u najjačem domaćem futsal takmičenju. Triler u hali “Čika Dača Jovanović” okončan je slavljem domaćina, rezultatom 4:3.

    detaljnije
  • Dan odluke za Jastrebac - protiv SAS-a za opstanak u ligi

    Majstorica će odlučiti o poslednjem učesniku Prve futsal lige u sledećoj sezoni, a igraće je Jastrebac i zrenjaninski SAS u blačkoj hali “Duško Jovanović”, večeras, 20. maja.

    detaljnije
  • futsal Novi Pazar Vinter sport

    Vinter sport ispao iz trke za šampionsku titulu, Jastrebac igra majstoricu

    Nije petak bio uspešan za futsal klubove sa juga koji biju bitke u najjačem rangu takmičenja. Pošto je izgubio i u drugom meču sa Novim Pazarom, niški Vinter sport je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa, dok je u baražu za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca nakon produžetaka izgubio u Zrenjaninu od SAS-a, te će za opstanak morati da se izbori kroz majstoricu.

    detaljnije
  • Jastrebac i Vranje imaju “meč lopte” za opstanak u Prvoj ligi

    Pobede ostvarene u prvim mečevima baraža za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca i Vranje imaće priliku da “overe” ovog vikenda. Prvo će Blačani u petak, 10. maja gostovati SAS-u u Zrenjaninu, dok će dan kasnije Vranjanci gostovati ekipi Zufo u Bujanovcu. Niški Radnički će u subotu u Požarevcu pokušati da se po prvi put u istoriji nađu u jedinstvenom rangu takmičenja.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Rođendansko slavlje Jastrepca u prvom meču baraža

    SAS iz Zrenjanina nije uspeo da parira Jastrepcu, pošto su Blačani sigurno slavili sa 5:1 i time se približili opstanku u Prvoj ligi. Posebnu draž pobedi dalo je to što se dogodila na 5. rođendan kluba, u lepoj atmosferi hale "Čika Dača Jovanović".

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vranje i Jastrebac u baražu, Vinter sport "preskočio" Kalču za plej-of

    Kako se valjevski RB nije pojavio na meču u Nišu, sudeći po ustaljenoj praksi Vinter sport će dobiti službenu pobedu i zahvaljujući njoj plasiraće se u plej-of Prve futsal lige. Zbog ovog rezultata gradskog rivala Kalča se ipak neće naći među najboljih 6. Druga dva predstavnka juga Jastrebac iz Blaca i Vranje, zahvaljujući pobedama u poslednjem kolu, imaće prilike da se kroz baraž izbore za opstanak.

    (1) detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    Prva futsal liga: Sudbine južnjaka rešavaju se u poslednjem kolu

    Od ispadanja, preko baraža, do plej-ofa dometi su južnjaka u Prvoj ligi, a šta će od svega na kraju i biti znaće se nakon poslednjeg kola. Jastrebac će beg iz baraža pokušati da osigura u Blacu u petak, 26. aprila protiv Ivanjice, dan kasnije niški Vinter sport u “Čairu” protiv RB-a i Kalča u Novom Pazaru juriće plasman u plej-of, a Vranjanci kod kuće protiv FON-a traže plasman u baraž.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: "Kiks" Vinter sporta u Ivanjici, ispaštaju i Vranjanci

    Porazom u Ivanjici, niški Vinter sport doveo je sebe u situaciju da ne odlučuje sam o svom plasmanu u plej-of, ali i otežao Vranju borbu za opstanak. Iako su u dramatičnoj utakmici, “začinjenoj” sa čak 3 crvena kartona, pobedili RB u Valjevu i time ga i definitivno poslali u niži rang, Vranjanci će morati da se u poslednjem kolu Prve lige izbore za baraž.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Kalča pobedio u južnjačkom derbiju i obezbedio opstanak u Prvoj ligi

    Da je niški Kalča doživeo pravi preporod tokom zimske pauze dokazao je i u pretposlednjem kolu regularnog dela Prve lige, pošto je savladao tradicionalnog rivala iz komšiluka Jastrebac iz Blaca, rezultatom 6:4. Ovom pobedom, niški futsaleri osigurali su opstanak u ligi i makar na jedan dan prešli u zonu koja vodi u plej-of.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U Nišu derbi juga za približavanje plej-ofu

    Izvesno je da će jug imati makar jednog predstavnika u plej-ofu najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu, ali ko će to biti ne zna se ni 2 kola pre kraja regularnog dela. Malo jasnija situacija trebalo bi da bude nakon ovog kola, pošto se u nedelju, 21. aprila od 16 sati u Nišu sastaju Kalča i Jastrebac iz Blaca, dva tima koja se nalaze odmah ispod “crte” za plasman u doigravanje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Važne pobede Vranja i Kalče, remi južnjaka u Blacu

    “Slađi” bod u južnjačkom okršaju pripao je niškom Vinter sport, pošto je domaći Jastrebac vodio sa 2:0, a meč je završen sa 3:3. Tako se dodatno “zakuvala” borba za plej-of, sada se ozbiljno umešao i niški Kalča, koji je savladao vicešampiona Srbije Novu Pazovu sa 5:4, a važnu pobedu u 20. kolu Prve futsal lige upisalo je i Vranje.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U 20. kolu južnjačka borba za plej-of

    Još tri kola preostala su do kraja regularnog dela Prve lige, a i dalje je neizvesno ko će u plej-of, a ko u plej-aut. 20. kolo zatvoriće dve ekipe sa juga koje su direktni konkurenti za plej-of Jastrebac iz Blaca i niški Vinter sport, koji će se sastati u ponedeljak, 8. aprila. Vranjanci u subotu dočekuju Ivanjicu, a Kalča u nedelju u Nišu Novu Pazovu.

    detaljnije
  • mali fudbal

    Bez iznenađenja u Novoj Pazovi: Jastrebac bez finala Kupa

    Nisu uspeli futsaleri iz Blaca da naprave još jedno iznenađenje i istorijski uspeh. Iako je Jastrebac u prvom poluvremenu u potpunosti parirao favorizovanoj Novoj Pazovi, u drugom delu je poklekao, te je polufinale Kupa završeno sa 5:2 u korist domaćina.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Jastrebac u Novoj Pazovi igra za finale Kupa Srbije

    Šansu da se plasira u prvo finale Kupa u istoriji kluba Jastrebac će imati danas, 2. aprila, kada u Novoj Pazovi igra protiv istoimenog kluba. Pre samo 3 dana dva tima su odigrala ligaški duel, bolji su bili Vojvođani, ali Blačani tada nisu bili kompletni, pa misle da ovog puta mogu do iznenađenja.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: