Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:29, 17. 1. 2013.

| Sport

KMF Naisus spreman dočekuje Pirot

Autor:Milena PavlovićIzvor:Južne vesti
kmf-naisus.jpg

Klub malog fudbala Naisus iz Niša u 7. kolu Prve futsal Lige Srbije će odigrati sa ekipom Pirota u subotu, 19. januara od 18h u hali Čair.

Nakon odličnog starta Naisus se sa 15 bodova nalazi na samo korak ispod lidera tabele Ekonomca, ali i jedno mesto ispred narednog rivala Pirota koji ima 4 boda manje od Nišlija.

Trener niških fudbalera veruje u dobre rezultate svog tima u nastavku prvenstva.

- Generalno sam prezadovoljan onim kako radimo u klubu i nadam se da ćemo u narednim kolima ostvariti što bolje rezultate. Naredni rival, ekipa Pirota je takođe lepo otvorila prvenstvo, nalazi se na 3. mestu. Nadam se da ćemo uz našu pobedu tu prednost u odnosu na njih i povećati - izjavio je trener Nišlija Vojkan Vukmirović.

On je pohvalio ekipu protivnika.

- Ekipa Pirota je jedna ozbiljna ekipa. Mislim da nemaju neke pojedince koji bi možda nama zadavali velike probleme. Međutim, radi se o jednoj ekipi koja igra timski i koja će biti svim ekipama jedan ozbiljan rival u nastavku prvenstva. Mi otprilike imamo jedan dobar skor sa njima, a nadam se da ćemo tako i da nastavimo - istakao je Vukmirović.

Posle poraza od Ekonomca, kapiten i golman Naisusa Ivan Stojanović očekuje početak nove serije pobeda.

- Momci rade kvalitetno, to se pokazalo i kroz prethodne rezultate. Mi se trudimo da održimo taj kontinuitet koji imamo. Što se tiče naredne utakmice sa Pirotom očekujem pobedu jer nas ništa drugo ne interesuje. Igra se dobro, trenira se kvalitetno i nadam se da će publika doći u većem broju nego do sada što je dolazila - rekao je fudbaler Ivan Stojanović.

Kao i kapiten najboljeg futsal kluba u Nišu Naisusa i mlađani fudbaler Nenad Rančić veruje u novi trijumf i dobru igru svog tima.

- Mi u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da je dobijemo, tako ćemo ući i u ovu. Naravno, očekujemo dobru partiju i pobedu sigurno - istakao je Rančić.

Nišlije su fantastičnom igrom napravile seriju od 5 pobeda, ali je istu prekinuo šampion države i lider tabele kragujevački Ekonomac pošto je na domaćem terenu, u Kragujevcu savladao ekipu Naisusa rezultatom 9:4.

- Prvenstvo smo otvorili na jedan fenomenalan način. Imali smo seriju od 5 pobeda gde smo i na domaćem terenu i u gostima zabeležili izvanredne rezultate i to sa ekipama sa kojim u prošloj sezoni nismo imali neki pozitivan skor. Što se tiče poslednje utakmice bio je to pravi derbi, jednostavno smo u Kragujevcu probali da iznenadimo prvaka države i jednu od najboljih ekipa ne samo u Srbiji, nego i na Balkanu - dodao je trener Vukmirović.

Prema rečima tim menadžera KMF Naisusa Miloša Todorovića, generalni cilj kluba je ulazak u finale play off-a.

- Cilj za naredni deo sezone je ulazak u finale play off-a. Ako možemo da napravimo nešto više, da osvojimo titulu, bilo bi lepo, ali je to teško u ovom trenutnku jer smo dosta iza Ekonomca, ali se trudimo da dostignemo njihov nivo - izjavio je Todorović.

KMF Naisus uskoro će dobiti i pojačanje. Redovi niškog Naisusa biće jači za dvojicu fudbalera.

- U ovom prelaznom roku smo dogovorili saradnju sa Ivanom Jovanovićem povratnikom iz Albanije i sa jednim mladim igračem Milošem Stojkovićem koji dolazi sa velikog fudbala. U planu je dolazak još jednog  pravog pojačanja. Nećemo reći ime dok ne dogovorimo saradnju, ali sa ta 3 igrača bićemo ozbiljni konkurenti svakoj ekipi. Bodove u Nišu nikome nećemo prepustiti i gledaćemo što dalje da odemo - dodao je tim menadžer Todorović.

Za sve ljubitelje malog fudbala ulaz je besplatan, a gledaoci pored toga što će moći da uživaju u ovom sportu, imaće prilike i da učestvuju u nagradnoj igri.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: