Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vinter sport Niš

  • Vinter sport

    Vukmirović preuzeo Vinter sport, stigla i šestorica futsalera

    Pomoćni trener reprezentacije Srbije Vojkan Vukmirović predvodiće Vinter sport naredne sezone, kaže prvi čovek kluba Ivica Nikolić, a pristigla su i šestorica futsalera, od kojih svi imaju prvoligaškog iskustva.

    detaljnije
  • Miloš Todorović Vinter sport trener futsal

    Zufo angažovao trenera i dva futsalera niškog Vinter sporta

    Kako mu se ne bi dogodilo isto što i prethodne sezone, odnosno da ostane na korak od najjačeg domaćeg prvenstva, Zufo iz Bujanovca je već sada počeo da se pojačava. Prva dva potpisa su Dalibora Matejeva i Milana Miljkovića, dosadašnjih futsalera niškog prvoligaša Vinter sporta, iz koga u redove Bujanovčana stiže i trener Miloš Todorović.

    detaljnije
  • futsal Novi Pazar Vinter sport

    Vinter sport ispao iz trke za šampionsku titulu, Jastrebac igra majstoricu

    Nije petak bio uspešan za futsal klubove sa juga koji biju bitke u najjačem rangu takmičenja. Pošto je izgubio i u drugom meču sa Novim Pazarom, niški Vinter sport je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa, dok je u baražu za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca nakon produžetaka izgubio u Zrenjaninu od SAS-a, te će za opstanak morati da se izbori kroz majstoricu.

    detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Vinter sport dočekuje Novi Pazar u borbi za majstoricu

    Nesrećno su futsaleri Vinter sporta izgubili u Novom Pazaru, pošto su domaći preokrenuli u poslednjim minutima meča. Šansu da nadoknade zaostatak Nišlije će imati u petak, 10. maja u hali “Čair”, a ukoliko pobede zakazaće majstoricu, na kojoj će imati priliku da se izbore za polufinale plej-ofa Prve lige Srbije.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Preokret Novog Pazara u poslednja 2 minuta za pobedu nad Vinter sportom

    Prva utakmica četvrtfinala plej-ofa počela je za Vinter sport kako su samo mogli da požele. Protiv favorizovanog Novog Pazara Nišlije su povele i imale trijumf “u rukavu” do 2 minuta pre kraja meča, kada je Milan Mutavdžić postigao het-trik za pobedu domaćina sa 6:4.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vranje i Jastrebac u baražu, Vinter sport "preskočio" Kalču za plej-of

    Kako se valjevski RB nije pojavio na meču u Nišu, sudeći po ustaljenoj praksi Vinter sport će dobiti službenu pobedu i zahvaljujući njoj plasiraće se u plej-of Prve futsal lige. Zbog ovog rezultata gradskog rivala Kalča se ipak neće naći među najboljih 6. Druga dva predstavnka juga Jastrebac iz Blaca i Vranje, zahvaljujući pobedama u poslednjem kolu, imaće prilike da se kroz baraž izbore za opstanak.

    (1) detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    Prva futsal liga: Sudbine južnjaka rešavaju se u poslednjem kolu

    Od ispadanja, preko baraža, do plej-ofa dometi su južnjaka u Prvoj ligi, a šta će od svega na kraju i biti znaće se nakon poslednjeg kola. Jastrebac će beg iz baraža pokušati da osigura u Blacu u petak, 26. aprila protiv Ivanjice, dan kasnije niški Vinter sport u “Čairu” protiv RB-a i Kalča u Novom Pazaru juriće plasman u plej-of, a Vranjanci kod kuće protiv FON-a traže plasman u baraž.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: "Kiks" Vinter sporta u Ivanjici, ispaštaju i Vranjanci

    Porazom u Ivanjici, niški Vinter sport doveo je sebe u situaciju da ne odlučuje sam o svom plasmanu u plej-of, ali i otežao Vranju borbu za opstanak. Iako su u dramatičnoj utakmici, “začinjenoj” sa čak 3 crvena kartona, pobedili RB u Valjevu i time ga i definitivno poslali u niži rang, Vranjanci će morati da se u poslednjem kolu Prve lige izbore za baraž.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U Nišu derbi juga za približavanje plej-ofu

    Izvesno je da će jug imati makar jednog predstavnika u plej-ofu najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu, ali ko će to biti ne zna se ni 2 kola pre kraja regularnog dela. Malo jasnija situacija trebalo bi da bude nakon ovog kola, pošto se u nedelju, 21. aprila od 16 sati u Nišu sastaju Kalča i Jastrebac iz Blaca, dva tima koja se nalaze odmah ispod “crte” za plasman u doigravanje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Važne pobede Vranja i Kalče, remi južnjaka u Blacu

    “Slađi” bod u južnjačkom okršaju pripao je niškom Vinter sport, pošto je domaći Jastrebac vodio sa 2:0, a meč je završen sa 3:3. Tako se dodatno “zakuvala” borba za plej-of, sada se ozbiljno umešao i niški Kalča, koji je savladao vicešampiona Srbije Novu Pazovu sa 5:4, a važnu pobedu u 20. kolu Prve futsal lige upisalo je i Vranje.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U 20. kolu južnjačka borba za plej-of

    Još tri kola preostala su do kraja regularnog dela Prve lige, a i dalje je neizvesno ko će u plej-of, a ko u plej-aut. 20. kolo zatvoriće dve ekipe sa juga koje su direktni konkurenti za plej-of Jastrebac iz Blaca i niški Vinter sport, koji će se sastati u ponedeljak, 8. aprila. Vranjanci u subotu dočekuju Ivanjicu, a Kalča u nedelju u Nišu Novu Pazovu.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja u južnjačkom okršaju

    Sve same pobede domaćina dogodile su se u 19. kolu Prve futsal lige, a među njima i niškog Vinter sporta, koji je sa 2:1 savladao komšije iz Vranja. Izgubili su Jastrebac i Kalča, Blačani u Novoj Pazovi - rezultatom 3:2, a Nišlije u Kragujevcu od Ekonomca, sa 7:4.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: Kalča otvara kolo, Vranjanci gostuju u Blacu

    U duelu 18. kola Prve lige niški Kalča će u subotu, 23. marta ugostiti trećepalsirani FON, kog je Jastrebac iz Blaca izbacio iz četvrtfinala Kupa. Dva dana kasnije i ostali predstavnici juga odigraće svoje duele, kada će niški Vinter sport gostovati “fenjerašu” Smederevu, dok će Vranje gostovati u Blacu.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Slabije plasirani južnjaci slavili, uspešniji izgubili

    Polovičan učinak ostvarili su predstavnici juga Srbije u 17. kolu najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je Vranje kod kuće savladalo Smederevo, a niški Kalča u Valjevu RB, i jedni i drugi rezultatom 5:1. Dva bolje plasirana tima sa juga Jastrebac i Vinter sport izgubili su, prvi od neprikosnovenog Ekonomca u Kragujevcu, drugi kod kuće od Srpske.

    detaljnije
  • Vibter posrt Kalča

    Prva futsal liga: Kalča preokretom do slavlja u gradskom derbiju

    Kako je Vinter sport u prvom delu sezone, tako je Kalča u prolećnom preokrenula i uz mnogo tenzija na tribinama i na terenu pred više od 1.000 gledalaca u hali “Čair” pobedila gradskog rivala, rezultatom 5:4. Slavili su u 15. kolu Prve lige i futsaleri iz Vranja i to ubedljivo favorizovani Novi Pazar, dok je Jastrebac izgubio od FON-a u derbiju kola.

    detaljnije
  • hala cair, nis

    Vinter sport, Naissus i Josip Kolumbo među prioritetnim klubovima za Grad

    U odnosu na prošlu godinu, među najznačajnijim niškim sportskim udruženjima nalaze se i Klub malog fudbala Vinter sport, petoplasirani tim Prve lige, Bokserki klub Naissus, pretposlednji tim Bokserske lige Srbije i Stonoteniski klub Josip Kolumbo koji se bori za plej-of Superlige. Ukupno je 25 klubova od posebnog značaja, a u odnosu na prošlu godinu ga nema samo Karate kluba Elid.

    (7) detaljnije
  • Vinter posrt futsal

    Prva futsal liga: Gradski derbi u “Čairu”

    Susret Kalče i Vinter sporta, dva niška predstavnika u najjačem domaćem futsal takmičenju, koji sa sobom uvek nosi mnogo emotivnog naboja, odigraće se u hali “Čair”, u nedelju, 3. marta od 21 sat. Dan ranije igraće i druga dva predstavnika juga - Jastrebac će gostovati FON-u u Beogradu, a Vranje će dočekati Novi Pazar.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Vranje bolje u derbiju juga, Jastrebac remizirao

    Zahuktala se borba za opstanak u Prvoj ligi, pošto je u 14. kolu Vranje pobedilo Kalču u “Čairu” i time se izjednačilo sa njim po broju bodova. U poslednjim sekundama meča u Blacu Jastrebac je spasio bod protiv Srpske (4:4), dok je Vinter sport izgubio od vicešampiona Srbije Nove Pazove.

    detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Kalča još jednom slavio, sledi okršaj sa Vranjem

    Sve ekipe sa juga Srbije svoje duele 14. kola Prve lige igraće u nedelju 24. februara, a u jednom od njih sukobiće se u Nišu i dva tima sa ovih prostora - Vranje i Kalča. Nišlije su odigrale svoj odloženi duel i u njemu savladale ekipu Srpska sa 3:2, a Beograđani će u ovom kolu pred sobom imati još jedan tim sa juga - Jastrebac u Blacu. Vinter sport će gostovati Novoj Pazovi.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: