Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vranje

  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    KMF Crvena zvezda preokretom do pobede u Vranju

    Verovali su da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu , vodili i sa 3:1, ali nisu futsaleri Vranja mogli da izdrže u istom ritmu do kraja utakmice. Beograđani su u krcatoj vranjskoj Sportskoj hali slavili sa 4:3 u 8. kolu Prve lige, i tako zadržali maksimalni učinak.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Crvena zvezda u Vranju, gradski derbi odložen

    Uz veru da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu, futsaleri Vranja očekuju duel sa liderom prvenstva, zakazan za subotu, 16. novembar, dok će dan kasnije Jastrebac iz Blaca gostovati "fenjerašu" Novoj Pazovi. Gradski derbi između Vinter sporta i Kalče trebalo je da se odigra danas, ali je zbog bolesti igrača odložen.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

    Jako važnu, ujedno i prvu pobedu u 7 kola Prve lige zabeležio je Jastrebac u Blacu, pošto je savladao KMF Vranje sa 4:2. Vinter sport je iznenadio beogradski FON u "Čairu", naneo mu tek drugi poraz u sezoni i popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu, dok je njegov gradski rival Kalča pružio dobar, ali nedovoljan otpor lideru Crvenoj zvezdi.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

    Sa nadom da će konačno upisati prvi trijumf ove sezone Jastrebac u petak, 8. novembra dočekuje Vranje, u blačkoj hali “Duško Jovanović”. U 7. kolu Prve lige u futsalu, teške zadatke imaće dva predstavnika Niša - Kalča će gostovati zasad neprikosnovenoj Crvenoj zvezdi, dok će Vinter sport dočekati trećeplasirani FON.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, pobedilo i Vranje

    Dva niška predstavnika u najjačoj domaćoj ligi za futsalere sada dele 4. poziciju na tabeli, pošto je Kalča savladao Jastrebac iz Blaca sa 6:2, a Vinter sport izgubio u Novom Pazaru rezultatom 6:1. U 6. kolu pobedilo je i Vranje, na svom terenu, Novu Pazovu sa 4:1.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    U "Čairu" derbi južnjaka sa najdužim stažom u Prvoj futsal ligi

    Kalča je vezao tri pobede, pa pun samopouzdanja dočekuje u hali “Čair” Jastrebac iz Blaca, u subotu, 2. novembra, u 6. kolu Prve futsal lige. Istog dana će Vranje ugostiti Novu Pazovu koja ove sezone nema nijedan bod. Niški Vinter sport će večeras imati priliku da stigne do druge pozicije, ali neće mu biti lako, jer gostuje Novom Pazaru.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Slavili svi južnjaci sem Jastrepca

    Gotovo rutinskom pobedom nad Ekonomcem iz Kragujevca niški Vinter sport popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu. Njegov gradski rival Kalča vezao je treću pobedu pošto je nakon preokreta slavio u Novoj Pazovi, Vranjanci su lako savladali Zemun, a jedini od južnjaka izgubio je Jastrebac u Blacu, od lidera Prve lige FON-a.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

    Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome pak ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, slavio i Vinter sport

    Oba predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju u futsalu slavila su u 4. kolu - Vinter sport je u Beogradu ubedljivo savladao Zemun, dok je Kalča u hali “Čair” slavio u južnjačkom derbiju, pošto je savladao KMF Vranje. Uprkos tome što je u prvom poluvremenu bio bolji protiv favorizovanog Novog Pazara, Jastrebac iz Blaca je stigao umor u drugom delu, pa je poražen.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

    Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Jastrebac remizirao sa šampionom, Vranje sa FON-om

    Jedini klub sa juga Srbije koji je slavio u 3. kolu Prve lige je Kalča, koji je u Nišu savladao Zemun sa 6:2. Ipak, i ostali mogu da se pohvale rezultatima, pošto je Jastrebac u Blacu remizirao sa aktuelnim šampionom Srbije Ekonomcem (2:2), a bod je ostao i u Vranju, čiji je prvoligš igrao sa FON-om. Jedini je poražen Vinter sport, od Crvene zvezde, sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Jastrebac optimistično dočekuje šampiona, ostali južnjaci protiv Beograđana

    Aktuelni i višestruki šampion države Ekonomac stiže u Blace u petak, 4. oktobra, gde će u 3. kolu Prve futsal lige gostovati Jastrepcu. Od južnjaka kod kuće će igrati i Vranje, koje će 5. oktobra dočekati beogradski FON, a istog dana niški Kalča će u hali “Mika Antić” ugostiti Zemun. Gostovaće samo niški Vinter sport, 6. oktobra, Crvenoj zvezdi.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Prva futsal liga: Vinter sport maksimalan, Jastrebac i Kalča bez bodova

    Od 4 predstavnika juga Srbije u Prvoj futsal ligi, samo niški Vinter sport ima obe pobede u prva dva kola, pošto je savladao prvo Novu Pazovu, a juče i Jastrebac iz Blaca. Time je ostavio Blačane bez ijednog boda, u istoj situaciji je i niški Kalča, dok KMF Vranje ima polovičan učinak - po jednu pobedu i poraz.

    detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    Reprezentativac Severne Makedonije pojačao KMF Vranje

    Dosadašnji futsaler praške Slavije Ivan Krstevski pojačao je KMF Vranje, a u prvoligašu najavljuju da veruju da će reprezentativac Severne Makednije prelomiti narednu sezonu i doneti im plasman u plej-of.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    KMF Vranje pobedio u Bujanovcu i obezbedio opstanak među elitom

    Odbranio je status prvoligaša Klub malog fudbala Vranje, pošto je i u drugoj utakmici, u bujanovačkoj hali "Mladost", pobedio svog domaćina Zufo, ovog puta rezultatom 4:2. Kao meč za uživanje opisali su u vranjskom klubu derbi Pčinjskog okruga, a svojim rivalima poželeli sreću u narednoj sezoni.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Novi termin borbe za Prvu futsal ligu ekipa Zufo i Vranje

    Drugi meč plej-auta Prve futsal lige, koji je trebalo da se igra u vikendu za nama, ali je odložen, dobio je novi termin. Tako će u bujanovačkoj hali “Mladost” Zufo dočekati Vranje u utorak, 14. maja.

    detaljnije
  • Jastrebac i Vranje imaju “meč lopte” za opstanak u Prvoj ligi

    Pobede ostvarene u prvim mečevima baraža za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca i Vranje imaće priliku da “overe” ovog vikenda. Prvo će Blačani u petak, 10. maja gostovati SAS-u u Zrenjaninu, dok će dan kasnije Vranjanci gostovati ekipi Zufo u Bujanovcu. Niški Radnički će u subotu u Požarevcu pokušati da se po prvi put u istoriji nađu u jedinstvenom rangu takmičenja.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Pobeda Vranja na početku baraža Prve lige, Radnički na korak od Druge lige

    Južnjački okršaj odigran je u baražu za popunu Prve futsal lige, akteri su bila dva komšijska kluba Vranje i Zufo iz Bujanovca, a slavili su Vranjanci sa 5:2. Treći predstavnik juga Srbije u plej-autu je Jastrebac iz Blaca, ali on svoj meč igra 7. maja. U baražu za popunu Druge lige, niški Radnički slavio je sigurno, pa će narednog vikenda imati priliku da obezbedi plasman.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vranje i Jastrebac u baražu, Vinter sport "preskočio" Kalču za plej-of

    Kako se valjevski RB nije pojavio na meču u Nišu, sudeći po ustaljenoj praksi Vinter sport će dobiti službenu pobedu i zahvaljujući njoj plasiraće se u plej-of Prve futsal lige. Zbog ovog rezultata gradskog rivala Kalča se ipak neće naći među najboljih 6. Druga dva predstavnka juga Jastrebac iz Blaca i Vranje, zahvaljujući pobedama u poslednjem kolu, imaće prilike da se kroz baraž izbore za opstanak.

    (1) detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    Prva futsal liga: Sudbine južnjaka rešavaju se u poslednjem kolu

    Od ispadanja, preko baraža, do plej-ofa dometi su južnjaka u Prvoj ligi, a šta će od svega na kraju i biti znaće se nakon poslednjeg kola. Jastrebac će beg iz baraža pokušati da osigura u Blacu u petak, 26. aprila protiv Ivanjice, dan kasnije niški Vinter sport u “Čairu” protiv RB-a i Kalča u Novom Pazaru juriće plasman u plej-of, a Vranjanci kod kuće protiv FON-a traže plasman u baraž.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: