Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:21, 15. 6. 2021.

| Sport

Kahriman novi čuvar mreže Radničkog

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Kahriman
Kahriman na Čir stiže iz Rada; foto: FK Radnički

Punom parom se radi na "Čairu", a Radnički je završio prvi veliki posao u prelaznom roku. Iskusni golman Damir Kahriman novi je član niškog tima, dok je vezista Aleksandar Kovačević produžio ugovor sa Radničkim.

Kahrimana fudbalska javnost u Srbiji najviše pamti kao dugogodišnjeg čuvara mreže Crvene zvezde, sa kojom je bio i šampion Srbije. Upisao je i osam nastupa za reprezentaciju Srbije. Prošle sezone je bio član Rada.

Prvo bih želeo da se zahvalim rukovodstvu Radničkog i treneru Nenadu Lalatoviću što su se odlučili za mene. Dolazak u Radnički je velika stvar. Želim da ovde nastavim kontinuitet branjenja, a na dolazak u Niš mene su najviše privukle visoke ambicije kluba. Radnički želi da se bori za vrh tabele u Superligi i izlazak u Evropu, a to je ono čemu i ja stremim, tako da smo brzo našli zajednički jezik - rekao je Kahriman.

radnički niš Kovčević ostaje u Nišu; foto: FK RadničkiKovačević je bio je jedan od najvažnijih igrača Radničkog prošle sezone, a očekuje se da i u sledećoj sezoni bude važan član u timu Nenada Lalatovića. Ponikao je u Crvenoj zvezdi, a osim za taj klub, nastupao je za Spartak, poljske timove Lehiju i Slask, norveški Haugesund i grčki Ksanti. Ima i deset nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    18:29 // 16. 6. 2021.

    Gerontologija !

  • Nišlija

    20:50 // 15. 6. 2021.

    vi ko s marsa da ste pali. uopšte nije važno koji su igrači i koliko su stari. i sa mlađima i sa starijim isto će biti. srpski fudbal.prvi neće budemo

  • Ja

    19:27 // 15. 6. 2021.

    Kojić je cele godine odlično branio, a novi trener ga za nagradu zakuzao za klupu. Sramota je kako se ophode prema mladim igračima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: