Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 1. 12. 2016.

| Sport

Kalča “desetkovana” u poslednjem meču ove godine

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Može li niški tim pobedom da završi 2016. godinu?; foto: Vanja Keser

Bez četvorice standardnih prvotimaca i sa velikim kadrovskim problemima futsaleri niškog Kalče putuju na poslednji meč u 2016. u Sremsku Mitrovicu, gde će se u petak u 19:30 sastati sa aktuelnim vicešampionom Deusom.

Niški tim je trenutno trećeplasirani u Prvoj futsal ligi Srbije sa 18 osvojenih bodova, a prvi deo sezone završiće sa “oreolom nepobedivosti” na domaćem terenu, pošto su početkom nedelje savladali Novi Pazar na svom terenu. Tako su na 6 odigranih utakmica u tekućoj sezoni na domaćem parketu, niški futsaleri zabeležili 5 pobeda, uz remi protiv šampiona Ekonomca.

Uprkos pobedi, poslednja utakmica zadala je dodatne glavobolje treneru Vladanu Miladinoviću, jer se od ranije povređenima Marku Iliću i Jovanu Đorđeviću, pridružio Darko Vrzić, a Nikola D. Stanković je pod suspenzijom zbog crvenog kartona na meču sa Pazarcima.

Situacija u klubu nije nimalo dobra. Bukvalno “iskasapljeni” idemo u Sremsku Mitrovicu na megdan ekipi koja je u naponu snage, sa 5 vezanih pobeda. Reč je o vrlo kvalitetnom sastavu, koji je prošle sezone završio na 2. mestu iza Ekonomca, kojeg je dva puta savladao. Moramo biti realni, biće jako teško, ali ćemo dati sve od sebe i iz ovako desetkovanog sastava pokušamo da izvučemo maksimum - realan je strateg Kalče Miladinović.

Nakon 4 uzastopna poraza na startu šampionata i samo jednim bodom iz prvih 5 kola, forma Deusa je u konstantnom usponu, pa trenutno zauzimaju 5. mesto sa 16 bodova. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: