Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 13. 8. 2020.

| Sport

Kao u vreme velikih uspeha - niški Železničar ponovo u žuto-crvenoj boji

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
novi dres u starim bojama
Novi dres u dobro poznatim bojama; foto: RK Železničar

Žuto-crveni dresovi, u kojima su rukometaši niškog Železničara devedesetih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog ostvarili neke od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba, ponovo će biti na grudima ekipe iz Niša. Retro dresove niški klub je predstavio na svojim društvenim mrežama.

Boje u kojima su Lapčević, Piki, Cobi, Šminker, Ljuba Pavlović i druge legende, a dok ih je sa klupe vodio Zoran Tuta Živković, "žarili i palili" jugoslovenskim halama, "Želja" je vratio pred novu sezonu u kojoj će se nadmetati u EHF Evropskom kupu, ARKUS ligi i Kupu Srbije.

Uslišili smo brojne predloge naših navijača, kojima je prva asocijacija na "Želju" period s kraja prošlog i početka ovog veka, kada su ostvareni neki od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba. Bez ikakve konotacije sa tadašnjim generalnim sponzorom čije je boje klub nosio, a po uzoru na marketinšku strategiju najvećih evropskih klubova, odlučili smo da rezervna garnitura dresova za narednu sezonu bude u žuto-crvenoj boji! - kažu u klubu.

Osnovna garnitura Železničara i ove sezone ostaje plavo-bela, dodaju iz kluba.

Rukometaši niškog kluba bi trebalo da počnu pripreme za novu sezonu u ponedeljak, 17. avgusta, a nova sezona u ARKUS ligi, koja je malo izmenjena u odnosu na poršlu godinu, trebalo bi da počne 3. i 4. oktobra.

Uslišili smo brojne predloge naših navijača, kojima je prva asocijacija na „Želju“ period s kraja prošlog i početka ovog veka, kada su ostvareni neki od najznačajnijih rezultata u istoriji kluba. Bez ikakve konotacije sa tadašnjim generalnim sponzorom čije je boje klub nosio, a po uzoru na marketinšku strategiju najvećih evropskih klubova, odlučili smo da rezervna garnitura dresova za narednu sezonu bude u žuto-crvenoj boji! Osnovna garnitura ostaje plavo-bela. U saradnji sa našim novim poslovno-tehničkim partnerom kompanijom @grafin_majice_sabac predstavljamo vam dizajn dresova za sezonu 2020/21. Nadamo se da vam se dopada! #Železničar #Želja #rukomet #handball #Niš #Srbija

Objava koju deli RK Železničar Niš (@rkzeleznicar) dana

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Andrija

    02:46 // 14. 8. 2020.

    Bravo. Asocijacija na vreme kada su u Nišu gubili Gog Gudme i Lemgo.

  • Djunta

    18:01 // 13. 8. 2020.

    Nevidjen kiceraj !

  • Mara

    13:37 // 13. 8. 2020.

    Ako ih boja ne izvuče ništa drugo neće

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: