Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:34, 7. 6. 2022.

| Sport

Kapiten Radničkog otišao sa "Čaira": Niš i Radnički mi ostaju u srcu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Nikola Vujadinović
Nikola Vujadinović se oprostio od Radničkog lepim rečima; foto: FK Radnički Niš

Povremeni kapiten prošlosezonskog tima niškog Radničkog Nikola Vujadinović, nakon 28 utakmica u Superligi i dva gola, odučio je da ne produži ugovor sa "Realom sa Nišave". Najstariji i najiskusniji igrač niškog tima se zahvalio klubu na saradnji i uspešnoj sezoni i ističe da mu Niš i Radnički ostaju u srcu. On je već potpisao ugovor sa Čukaričkim koji je počeo pripreme za novu sezonu.

Par dana pre početka priprema za novu sezonu sa novim trenerom, Nikola Vujadinović je došao do "Čaira" da se pozdravi sa čelnicima kluba i zahvali se na saradnji i uspešnoj sezoni.

Hteo sam da poželim sreću u novim izazovima jer je sezona koja je za nama bila jako uspešna i prezadovoljan sam celokupnim boravkom u Nišu. Grad i klub su me od prvog dana prihvatili i učinili da se sve vreme boravka osećam kao kod kuće. Niš i Radnički mi svakako ostaju u srcu - rekao je Vujadinović.

FK Radnički Pripreme za novu sezonu bez Vujadinovića; foto: M. M.

Njemu je na kraju prošle sezone istekao ugovor, a nekadašnji igrač Udinezea, Osasune, Šturma, Leha i drugih evropskih klubova, objasnio je zašto ne ostaje u Nišu i sledeće sezone.

U godinama sam kada mi je porodica apsolutni prioritet i zbog preduge razdvojenosti poželeli smo da više vremena provodimo zajedno. Vezani smo za Beograd, zbog dece i da to nije slučaj ne bi bilo nijedne prepreke za nastavak saradnje sa Radničkim. Radnički je klub koji u svakom smislu zaslužuje Evropu i besprekorno funkcioniše. Uslovi koji su igračima obezbeđni na pripremama i u karantinu, plate koje su redovne, sve je do poslednjeg detalja bilo na najvišem mogućem nivou - kaže štoper.

"Četvrto mesto u ligi je zajednički uspeh igrača i rukovodstva kluba", smatra Vujadinović, a veruje da Radnički može još da napreduje.

Želim da se zahvalim generalnom direktoru kluba Dejanu Propadalu na izuzetnoj saradnji i odnosu sa igračima. On je za nas bio dostupan 24 sata svakog dana i potpuno je posvećen klubu i igračima. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i prvom čoveku kluba Ivici Tončevu, koji je svojom energijom, visprenošću, a ponekad i konstruktivnim kritikama umeo da podigne moral ekipi i pomogne igračima. Ovo je zdrava sredina, kako za iskusne igrače, tako i za razvoj talentovanih mladih igrača i svakom bih preporučio da svoju karijeru usmeri ka Nišu - dodao je Vujadinović.

Vujadinović se priključio timu Čukaričkog koji je počeo pripreme za novu sezonu.

Testiranjem u sportskom dispanzeru i prvim treningom na stadionu "Čair" fudbaleri Radničkog će u sredu, 8. juna početi pripreme za novu sezonu u kojoj ih čekaju nadmetanje u Evropi i domaćem prvenstvu i Kupu. Prozivku će izvršiti novi trener Tomislav Sivić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bobi

    08:18 // 9. 6. 2022.

    Haha... Pa ti da si hteo ti bi ostao šta je bg. Na tri sata vožnje,glupost nevidjena a i upravu nerazumem ako je toliko dobar zašto ga dajete direktnom konkurentu za borbu u Evropi

  • Gaga

    06:23 // 9. 6. 2022.

    Steta sto,Dobri igraci,Koji se Tek naviknu da igraju zajedno,Tek Tako odu...Tim nije skup pojedinaca,nego uigrana ekipa.

    • Var tehnolog

      19:07 // 9. 6. 2022.

      Dobar igrac??? Po kojim parametrima? Imas li kablovsku, glades li evropski fudbal ?

  • Naissus

    20:58 // 7. 6. 2022.

    Na 28 utakmica postigao si dva gola. Nije li te sramota te kapitenske trake koju si nosio??

    • Jq

      10:46 // 8. 6. 2022.

      Koliko je tebi dobro xaxaxax pa čovek je štoper 2 data gola su veliki uspeh

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: