Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 6. 11. 2017.

| Sport

Kataro sustigao Nais u poslednjoj deonici, sledeći izazov Kup Srbije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
vaterpolo Nais
Nišlije su veliki favoriti u šesnaestini finala Kupa; foto: Vanja Keser

Iako su u 3. četvrtini imali i 3 gola viška, vaterpolisti Naisa su tu prednost ispustili tokom poslednje deonice, pa je ekipi Kataro pripao “slađi” bod. Tako je utakmica 4. kola Jadranske A2 lige odigrana u Budvi završena sa 8:8.

U početku se vodila ujednačena borba, a pred kraj prvog poluvremena Nišlije su se odvojile na gol prednosti. Tokom 3. kvartala dodatno su gostujući vaterpolisti povećali i poveli sa 7:4, ali je usledio veliki pad i sa 3 primljena gola u poslednjoj deonici, Nais je morao da se zadovolji podelom bodova.

Najefikasniji u niškoj ekipi bio je Milan Petković, koji je postigao 4 gola, a standardno dobar bio je i kapiten Igor Lazić sa 18 odbrana.

Sa ovim rezultatom i uz 3 boda osvojena pobedom nad Solarisom, Nais je 5. na tabeli Jadranske A2 lige. Sledeći prvenstveni duel odigraće na svom bazenu, a protivnik je Zadar, ekipa koja do sada nije osvojila nijedan bod, ali ih pre toga očekuje šesnaestina finala Kupa Srbije.


Nišlije izraziti favoriti u šesnaestini finala Kupa

Za samo 3 dana, niški vaterpolisti odigraće utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, protiv TENT-a, a ta utakmica je na programu na bazenu “Čair” u sredu, 8. novembra, u 20 sati.

I pored toga što je raspored gust, vaterpolisti Naisa ne sumnjaju da će imati snage za sve, s obzirom na to da ove godine imaju vaću rotaciju. TENT je ekipa iz Obrenovca, koja će ove godine nastupati u Prvoj B ligi, a pravo da nastupaju na ovom takmičenju “zaradili” su na turniru Druge lige Srbije.

Nišlije su veliki favoriti u ovom duelu, a ukoliko opravdaju ovu uloogu, u osmini finala ih čeka Dunav, podmladak Vojvodine koji, kako kažu vaterpolisti sa juga, nikako nije za potcenjivanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: