Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 3. 12. 2012.

| Sport

Katastrofalan učinak odbojkaša iz Prokuplja

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
PROKUPLJE-ok-toplicanin.jpg

Odbojkaši Topličanina su u prvih osam kola prvenstva Prve lige Srbije pretrpeli isto toliko poraza ne dobivši pri tome ni jedan set, pa je set razlika 0:24.

I pored ovako katastrofalno lošeg učinka, trener prokupačkih odbojkaša Goran Ignjatović veruje u svoju ekipu i tvrdi da još uvek nije sve izgubljeno i da u drugom delu Prokupčani mogu da izbore opstanak u ligi.

- Ovo je mlada ekipa, bez iskustva igranja u Prvoj ligi. Nismo se snašli na početku prvenstva, a kao glavni razlog mislim da je u pitanju nedovoljna fizička pripremljenost. Ekipa nije imala novca da odradi fizičke pripreme pre početka, imali smo problema sa povredama i desilo se to što se desilo – kaže trener Ignjatović.

On naglašava da se uz dobar rad na polusezoni i eventualno dva pojačanja, može opstati u Prvoj ligi.

– Ekipe su dosta ujednačene  približne po kvalitetu igrača, a nama je u nekoliko susreta sportska sreća nedostajala da slavimo pobedu. Smatram da će mo u nastavku zaigrati mnogo bolje i da će mo da se izvučemo sa dna tabele, a da se za narednu sezonu pripremimo i za nešto bolji plasman – ističe Ignjatović.

Doskorašnji tim menadžer kluba Božidar Jović, koji je bio uz ekipu u vreme kad su postignuti zapaženi rezultati, ne slaže se sa trenerom Ignjatovićem da nisu odrađene pripreme i tvrdi da je glavni krivac za loše rezultate nestručan rad, nedovoljna motivisanost igrača ali i narušeni odnosi u samom klubu.

– Ne mogu da shvatim kako ekipa koja je toliko bila superiorna u rangu koji je za stepen niže, sada ne može ne da pobedi, već da osvoji ni jedan set. Radi se o istim igračima, koji su ponikli u našoj školi odbojke i koji su do juče ostavljali srce na teren. Umesto da ih Prva liga motiviše, oni su izgubili ono najosnovnije a to je bespoštedna borba za grad i boje kluba – tvrdi Jović.

Jović dodaje da su šanse za opstanak male, gotovo nikakve i da bi pod hitno trebalo da se klub organizuje i da nešto promeni.

Inače, odbojkaši Topličanina su prošle sezone u prvenstvu Srpske lige završili ubedljivo na prvom mestu i tako ostvarili najveći uspeh u svojoj ne tako dugoj istoriji, obezbedivši plasman u Prvu ligu. Plasman u veći rang ostvarili su ubedljivo, sa samo jednim porazom, ostvarivši pri tom uspeh na koji će im zavideti mnogi klubovi, a to je da su ostali neporaženi na svom terenu u prvenstvenim utakmicama još od 2008. godine, odnosno na preko 50 utakmica koje su igrali u prokupačkoj sportskoj hali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bezrepi pera

    21:45 // 7. 12. 2012.

    Ne to nije hijena ...to je anonimus...

  • vrbislav veliborovic

    23:50 // 5. 12. 2012.

    Prijatelji moji cenjeni VELIKI znalci pa bas ste vi ti koji su napravili ovaj nezapamceni rezultat..vi ste toliko strucni da samo rakiju vidite!
    I nije bitan ni taj Boza koji vas iz naftalina izvukao bili bi ono sto cete i biti vrlo brzo...poz vama vec ste bivsi samo sto vi jos to ne shvatate!!!!!!

  • Možda

    19:43 // 5. 12. 2012.

    Pošto je rezultat 0:24,da li treba da zovemo neku gataru da skine čini? :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: