Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 8. 7. 2013.

| Sport

Kesić se vratio u Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-kesic,-golman,-radnicki.jpg
Aleksandar Kesić; foto: Stefan Komadinić

Golman Aleksandar Kesić potpisao je trogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Radnički u koji je stigao januara ove godine. Kesić ističe da je prezadovoljan uslovima i navijačima u Nišu.

Kesić je u Radnički došao januara ove godine na pozajmicu iz Vojvodine, a nakon isteka ugovora sa novosadskim klubom, ostaće u Nišu.

- Srećan sam mnogo i zadovoljan. Proveo sam lep period u Nišu prošle sezone, prihvatili su me i igrači i navijači. Svidelo mi se i ova lepa atmosfera je jedan od glavnih razloga što sam se vratio - priča Aleksandar Kesić za Južne vesti.

On dodaje da se brzo dogovorio oko uslova sa predsednikom Upravnog odbora Darkom Bulatovićem.

- Nisam mnogo čekao, od trenutka kada mi je istekao ugovor u Vojvodini, bio sam u kontaktu sa Bobanom Sibinovićem, članom Uprave Radničkog. Priključio sam se treninzima od jutros - kaže Kesić.

Novi-stari golman Radničkog rođen je 1987. godine u Apatinu, gde je počeo karijeru u klubu Mladost. Bio je na pozajmicama u Big Bulu u Bačincima i Paliću. U Vojvodini je igrao od 2007. do 2011. godine, odakle je otišao u Rad i ponovo se vratio u novosadski klub.

- Trenera Dragoljuba Bekvalca znam, trenirao me je u Vojvodini. Dobar je trener, znam principe po kojim radim - dodao je Kesić.

Kesić je potpisao ugovor na tri godine, a on je četvrti fudbaler koji je u ovom prelaznom roku potpisao ugovor sa Radničkim. Pre njega to su učinili Vladimir Milenković, Stefan Marković i Aleksandar Stanković

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pepe

    20:17 // 9. 7. 2013.

    Predrag Randjelovic ce narodne sezone nastupati za ekipu Kolubare iz Lazarevca koja ce se takmiciti u srpskoj ligi.

  • Milan

    10:35 // 9. 7. 2013.

    Treba uprava da pokusa da vrati Predraga Randjelovica i Slobode,prvo Nislija je, , bio je prosle godine vodeci strelac nase lige a i slobodan je igrac. Mnogo bi nam znacio!!!

    • cassius

      14:03 // 9. 7. 2013.

      Pedja Randjelovic je zavrsio fudbalsku karijeru a sto se tice njega i Radnickog, on je prakticno oteran iz kluba kao neperspektivan igrac!!!

    • Nele Popovic

      14:56 // 9. 7. 2013.

      Zar nije rekao Pedja da ide u penziju?

  • južna strana

    00:41 // 9. 7. 2013.

    Ovo je odlicna stvar za Radnicki samo se nadam da Isailovic neće biti potpisan jer je glupo potpisati Kesica da sedi na klupi. Momak ima kvalitet da bude prvi golman i Isailović bi bacanje para.

    • milance meraklija

      18:18 // 9. 7. 2013.

      Bravo Bobo samo ti pravi konkurenciju ti je dobro za klub pa nek najbolj zasluzeno brani...Dosta su u Radnickom igrali socijalni slucajevi...Bravo...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: