Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kik-boks klub Niš

  • Kik bok amfiteatar

    Pun amfiteatar ispratio kik-boks reviju

    Ring i u njemu borbe kik-boksera iz četiri države dočekali su sinoć građane na amfiteatru na keju Nišave. Preko hiljadu ljudi okupilo se i ispratilo "Kik-bok trofej Niša", u okviru koga je upriličena i aukcija sportskih dresova za pomoć mladom niškom novinaru, a aktivnost se nastavlja i večeras, kada je na programu prezentacija različitih borilačkih sportova.

    (2) detaljnije
  • Naissus fight night 2017

    Međunarodna revija kik-boksa na keju Nišave

    Amfiteatar na keju Nišave ugostiće brojne borce 8. i 9. jula od 20 sati, pošto je za prvi dan zakazana revija profesionalnog kik-boksa, kažu u Kik-boks klubu Niš, dok će se sutradan održati prezentacija raznoraznih borilačkih veština.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Titule šampiona Balkana u kik-boksu za troje Nišlija

    Najbolja reprezentacija na Balkanskom prvenstvu u kik-boksu bila je Srbija, a značajno su tome doprinele i Nišlije. Šampioni su u Sarajevu postale Natalija Savatić, Neda Brkić, kao i Novak Radulović, kome je ovo peta titula u karijeri na ovom takmičenju, dok je Sandra Savatić osvojila bronzu.

    (1) detaljnije
  • Ognjen Mitrović Kik-boks klub Niš

    Kik-boks klub Niš najuspešniji u Srbiji

    U Senti su se kik-bokseri iz preko 40 klubova nadmetali za titulu šampiona države, a među njima najuspešniji je bio Niš, koji je sa 13 medalja proglašen za najbolji na Prvenstvu Srbije. Sem ovog pehara, jedan je otišao i u ruke Ognjena Mitrovića, koji je proglašen za najboljeg kadeta na takmičenju.

    detaljnije
  • Neda Brkić osvojila bronzu na prvom velikom takmičenju

    Bronzana medalja za nišku kik-bokserku na Svetskom kupu

    Na svom prvom velikom takmičenju Neda Brkić, takmičarka Kik-boks kluba Niš, osvojila je bronzanu medalju pošto je u dresu reprezentacije Srbije bila treća na Svetskom kupu u Budimpešti.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Niški kik-bokseri najbolji na takmičenju u Vlasotincu

    Još jedan pehar za najbolji klub u Srbiji stigao je u Niš, ovog puta sa Prvenstva Srbije u kik-boksu. Takmičenje je održano u Vlasotincu, a i pored 14 medalja koje su borci osvojili, u klubu Niš kažu da nisu svi opravdali očekivanja.

    detaljnije
  • Boks

    U Nišu dve besplatne škole boksa za školarce

    Naisus i Niš, najuspešniji niški bokserski i kik-boks klubovi, rešili su da otvore svoje vrata za nove članove i besplatno podučavaju plemenitoj veštini školarce. U Naisusu najavljuju da će pored učenja tehnika boksa, školarce i vaspitavati, dok će u Nišu sem boksa držati i treninge kik-boksa.

    detaljnije
  • Kik-boks klub Niš

    Niškim kik-bokserima 6 zlata na Balkanskom kupu

    U Tešnju su se okupili najbolji kik-bokseri na Balkanu, a među njima čak šestoro Nišlija okitilo se zlatnim medaljama. Pored njih, kik-bokseri su u Niš sa Balkanskog kupa doneli i po jedno srebro i bronzu, kao i pehar za najbolju juniorku na takmičenju, koji je osvojila Natalija Savić.

    detaljnije
  • kik-boks boks

    Niškim bokserima i kik-bokserima pregršt medalja

    Na dva fronta nastupali su niški bokseri i kik-bokseri tokom vikenda, a okitili su se sa po dve zlatne medalje na oba takmičenja. Uz njih, tri srebrne i dve bronzane medalje doneli su borci u Niš, a najveći uspeh ostvario je Ognjen Mitrović, koji je osvojio dva zlata.

    detaljnije
  • Novak Radulović

    Niškim kik-bokserima 4 medalje i 2 pojasa u Hrvatskoj

    Najbolje moguće su takmičari Kik-boks kluba Niš otpočeli 2018. godinu, s obzirom na to da se sva četiri borca, koliko ih je nastupilo na Evropskom kupu u Hrvatskoj, vraćaju kući sa odličjima. Bronza, dva srebra i dva profesionalna pojasa bilans su niških boraca u Karlovcu.

    (2) detaljnije
  • Boks klub Vitez

    Dve pobede i remi Nišlija u profesionalnom boksu

    U glavnim borbama na reviji profesionalnog boksa u Zaječaru nastupila su četvorica Nišlija, a učinak su dve pobede, poraz i remi. Pobedili su Novak Radulović i debitant Stefan Paunović, dok je nerešeno boksovao Predrag Stoiljković, kome je ovo takođe bio prvi meč u profesionalnom ringu.

    detaljnije
  • Kik-boks Nis

    Niški kik-bokseri trijumfalno završili godinu

    Osvojivši titulu najboljeg kluba u centralnoj Srbiji, ali i celoj državi, Kik-boks klub Niš završio je godinu kako se samo poželeti može. Ova priznanja oni su dobili u Kraljevu, na Državnom prvenstvu u “ful-kontaktu”, gde su osvojili 9 medalja i priznanaje za najboljeg borca na takmičenju.

    detaljnije
  • Novak Radulović profesionalni pojas

    Pojas profesionalnog šampiona Balkana osvojio Radulović

    Nanevši tek drugi poraz u karijeri Grku Taftiju Mojtabi, Nišlija Novak Radulović osvojio je pojas profesionalnog šampiona Balkana u kik-boksu, dok su njegovi klupski drugovi i drugarice osvojili 11 zlata i 7 srebra, što je bilo sasvim dovoljno za proglašenje Niša za najbolji klub na turniru "Balkan best fighters".

    detaljnije
  • Kik-boks hala "Čair"

    Najbolji balkanski kik-bokseri nastupaju u hali “Čair”

    Borbe oko 450 kik-boksera iz 9 zemalja, Nišlije će ovog vikenda imati prilike da pogledaju u hali “Čair”. Uvertiru u turnir “Balkan best fighters”, koji je na programu 2. i 3. decembra, napraviće borba za titulu profesionalnog šampiona u kik-boksu, zazakazana za danas od 20 sati, u kojoj će se nadmetati Nišlija Novak Radulović i Grk Tafti Mojtaba.

    detaljnije
  • kik-boks

    Niški kik-bokser spreman za zlato na Svetskom prvenstvu

    Ove sezone Novak Radulović ne zna za poraz, a Nišlija se nada da će perfektnu sezonu u kik-boksu krunisati medaljom na Svetskom prvenstvu, na kome će nastupiti u Budimpešti, od 4. do 12. novembra. Ipak, put mu svakako neće biti lak, s obzirom na to da, kako kaže trener reprezentacije Srđan Radulović, konkurencija nikada nije bila veća.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Juniori kik-boks kluba Niš još jednom najbolji u Srbiji

    Najbolji juniori okupili su se ovog vikenda u Novom Kneževcu - Senti, gde su se nadmetali u disciplini "ful kontakt", a sa 8 osvojenih medalja, od čega 6 zlatnih, titulu najboljeg kik-boks kluba u Srbiji osvojio je Niš.

    detaljnije
  • Novak Radulovic

    Radulović najbolji kik-bokser na Balkanu

    Zlato, srebro i bronza, ali i pehar za najboljeg kik-boksera na Balkanskom prvenstvu stižu u Niš. Novak Radulović ponovo je osvojio najsjanije odličje, dok je Nikoli Lazareviću pripalo srebro, a Stefanu Paunoviću bronza.

    detaljnije
  • Kik-boks klub Niš

    Niški kik-bokseri idu po balkansko zlato

    Na prvenstvu Balkana koje se od 22. do 24. septembra održava u Bijelom Polju u Crnoj Gori, Niš će predstavljati kik-bokseri Novak Radulović, Nikola Lazarević i Stefan Paunović, a predvodi ih trener Srđan Radulović. Svi očekuju da će se vratiti sa zlatnim medaljama oko vrata.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Kik-bokseri Niša ponovo najbolji u centralnoj Srbiji

    Iako su, kako kažu, u Novu Varoš otputovali sa “rezervnim sastavom” i borcima koji dugo nisu nastupali, kik-bokseri Niša ponovo su proglašeni za najuspešniji klub na Prvenstvu centralne Srbije u disciplini “lou-kik”.

    (1) detaljnije
  • Juniori kluba Niš kik-boks reprezentacija selektor Srdjan Radulović

    Trojica Nišlija postala šampioni Evrope u kik-boksu

    Kako je selektor kik-boks reprezentacije Srbije Srđan Radulović i najavio pre početka Evropskog prvenstva za juniore i kadete, takmičari kluba Niš imali su maksimalni učinak: sva trojica osvojila su titule šampiona starog kontinenta u svojim kategorijama.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: