Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 3. 11. 2014.

| Sport

Kinezis pretrpeo dva poraza u Beogradu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kinezis.jpg
Ekipa Kinezisa koja se takmiči u Superligi

U trećem kolu Superlige takmičari Džudo kluba Kinezis iz Niša izgubili su od Žandarmerije rezultatom 6:4 i Rakovice rezultatom 8:2.

Ovi porazi udaljili su niške džudiste od plasmana u plej-of, ali će o učesnicima završnice odlučivati poslednji vikend u Superligi.

Posle trećeg kola prva je Rakovica sa 12 poena, slede Crvena zvezda (12), Slavija (12), Žandarmerija (6), Partizan (4), Kinezis (4), ODžK Beograd (4), Cement (0) i Bezbednost (0).

Pobednika u duelu sa Žandarmerijom odlučivao je poslednji meč u najtežoj kategoriji između Budića i Nikole Miloševića i u poslednjoj sekundi, Budić je uspeo da iskoristi svoju značajnu težinsku prednost i iponom donese Beograđanima pobedu. Prethodno, Aleksić protiv Mijovića, a Ivezić protiv Borenovića, doneli su Kinezisu izjednačenje, pošto su prve dve borbe izgubili Mihajlović i Mosić, od Jovanovića i Mirkovića.

Rakovica je dominantno dobila oba duela sa po 8:2, a protiv Kinezisa Ćosić je savladao Mihajlovića, Petrović Tomca, Ćirković Aleksića, a Đorda Stošića, čast Kinezisa uspeo je da spasi Miroljub Ivezić, trijumfom nad Nikolićem.

Imali smo mnogo problema savirusom u timu i bukvalno su nam lekari sastavljali ekipu za ovo kolo. Pobedi nad Rakovicom nismo se ni nadali, ali protiv Žandarmerije smo imali šansu. Nikola Milošević je dao sve od sebe protiv mnogo težeg protivnika, ali je izgubio bukvalno na isteku poslednje sekunde i taj poraz će najverovatnije odlučiti o poslednjem učesniku plej-ofa. Ipak, definitivno smo sačuvali status superligaša, a to je ove sezone bio prvi cilj - rekao je Mirsad Nurkić, šef stručnog štaba Kinezisa.

U poslednjem kolu Kinezis će dočakati Partizan i ODžK Beograd.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran Stamenkovic

    12:40 // 3. 11. 2014.

    Cestitke na opstanku u super ligi.S obzirom na to kakav tretman klub ima od grada ovo je odlicno.Zahvaljujuci nesposobnoj gradskoj vlasti ovo je daleko najsiromasniji superligas u Srbiji.Bravo Kinezis

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: