Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 13. 12. 2013.

| Sport

Kinezis spreman za finiš sezone

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-0696.JPG
Džudisti Kinezisa spremni za plej-of

Takmičari Džudo kluba Kinezis iz Niša takmičiće se u subotu, 14. decembra protiv Rakovice u polufinalu plej-ofa Supelrige. U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Cement.

Obećano - ispunjeno. Tako se može opisati sezona u Superligi takmičara Kinezisa. Planiralu su plasman na završnicu Prvenstva Srbije i to su i ostvarili.

- Ispunili smo naša očekivanja i zadatak time što smo se plasirali u plej-of. Idemo na Rakovicu, ekipu koja u svom sastavu ima tri evropske medalje. Ne idemo sa belom zastavom, već da svaki takmičar da svoj maksimum i idemo i gradimo rezultat borbu po borbu - istakao je Mirsad Nurkić, šef stručnog štaba Kinezisa.

Tokom lige Kinezis je pretrpeo poraze samo od Rakovice i Crvene zvezde.

- Dobro smo trenirali tokom cele sezone. Ekipa nam je dobro spremna, nadamo se najboljem. Rakovica je prošlogodišnji šampion, potencijalni pobednik ove lige, možda su i najbolji tim za sada, ali ulazimo rastrećeno i nadamo se da ćemo dobro da završimo - istakao je Bojan Ivezić.

O sastavu ekipe šef stručnog štaba Mirsad Nurkić nije želeo da priča, ali on je siguran da ko god dobije šansu, daće sve od sebe da Kinezis slavi.

- Najvažniji meč nas očekuje. Ponosan sam na ekipu i trenere kako smo do sada radili tokom cele lige. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u plej-ofu, bez obzira što idemo na favorita, šampiona. Nedostaje nam ta zlatna medalja u riznici kluba, nadam se ćemo ovaj put da to osvojimo i da ću nastaviti pobednički niz iz Superlige - kaže Miroljub Ivezić.

Rakovica je prošlogodišnji šampion Srbije i prvi kamen spoticanja ka najvišem cilju. Mečevi sa Rakovicom počinju nakon prvog polufinalnog duela između Zvezde i Cementa koji počinje u 14h.

- Svaka ekipa ima slabosti, ali to što vidimo da su njihove slabosti, čuvamo za sebe. Moram reći da sve njihove mane anulira trojka izuzetnih boraca, osvajača svetskih i evropskih medalja - dodao je Miroljub Ivezić.

Mečevi će biti na programu u Sportskom centru "Šumice" u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: