Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:47, 6. 11. 2015.

| Sport

Kinezis za vikend domaćin najboljim srpskim džudistima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kinezis
Miroljub Ivezić i šef stručnog štaba Mirsad Nurkić; foto: Vanja Keser

Prvi put će se najbolji džudo-klubovi iz Srbije za titulu prvaka države boriti na dvodnevnom turniru, a domaćin će ovog vikenda biti Džudo-klub Kinezis iz Niša u hali Čair.

Borbe počinju u subotu od 10 sati, a plej-of i plej-aut radiće se u nedelju od 10.

Kinezis ove godine nastupa sa svojim takmičarima, tu su mladi momci koji su se kalili u juniorskoj konkurenciji. Pokušaćemo da se domognemo plej-ofa. Rakovica je favorit, a moj skriveni favorit je Slavija koja ima i reprezentativce u svojim redovima. I ODžK ima iskusne borce, a Bezbednost je najslabija u grupi - smatra Mirsad Nurkić, šef stručnog štaba Kinezisa.

Devet ekipa podeljeno je u dve grupe, a u prvoj su, pored Kinezisa, i aktuelni šampion Rakovica, ODŽK Beograd, Bezbednost i Slavija iz Novog Sada.  U drugoj su Partizan, Crvena zvezda, Mile Dragić iz Rume i Žandarmerija.

Za Kinezis pravo da nastupe imaju Dejan Tomac, Aleksa Krstić, Filip Nurkić, Mihajlo Mihajlović, Filip Mosić, Darko Ivančik, Nemanja Stanković koji pomaže i u trenerskom delu posla, Lazar Aleksić, Milan Mihajlović, Mateja Cvetković, Bojan Ivezić, Miroljub Ivezić, Nenad i Stevan Stamenković i Darko Stošić.

Nijanse će odlučivati, verujem da će ekipe pobeđivati sa 3:2. Ko bude imao bolji dan, odneće pobedu, često u džudou uslovno rečeno autsajderi znaju da iznenade. Mi nismo nikada podbacili uz našu publiku, pa pozivam ljude da dođu i podrže nas - kazao je Nemanja Stanković.

Zvanična merenja su danas od 19 sati, a ulaz oba dana u halu Čair je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: