Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 30. 12. 2020.

| Sport

“Klizalište otvorenog srca” u Nišu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
klizanje
Zabava na ledu i humanitarna akcija; foto: Sportski klub Oxigen

Kako bi pomogli deci iz socijalno ugroženih porodica, iz Sportskog kluba Oxigen iz Niša u sredu, 30. decembra organizuju akciju “Klizalište otvorenog srca” u Sportskom centru "Čair" i kažu da će se oko 30 dece uzrasta do 10 godina družiti na ledu i dobiti paketiće od Deda Mraza.

Humanitarna akcija niškog kluba počinje u 19:30 na klizalištu u "Čairu", a poručuju da će biti održana uz sve mere koje je propisao Krizni štab, pre svega biće ograničen broj dece na ledu.

Ideja kojom smo se nosili jeste da deca čiji roditelji nemaju sredstava da im obezbede paketiće, program zabave i klizanja, igre i druženja na ledu, mogu da dobiju i paketiće i Deda Mraza, kao i da proslave novogodišnje praznike sa bar malo više osmeha i uspomena. Imaćemo muziku i Deda Mraza koji će da deli paketiće deci - poručuju.

Najviše 30 mališana učestvovaće u ovogodišnjoj akciji, a plan je da narednih godina bude više dece iz Niša koja će učestvovati u programu.

Akciju organizuje Sportski klub Oxigen iz Niša, pokrovitelj je Opština Crveni Krst, uz tehničku podršku Sportskog centra "Čair".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Од Наку до Баку

    11:02 // 31. 12. 2020.

    Некад,не тако давно,постојао је ПРИРОДНИ СНЕГ,клизаљке од шушке,скије од тараба,санке од корита.И било је много,много,много више деце - без скафандера,без чизама,саплетеним џемперима и вуненим рукавицама.И била су много,много гласнија - чика,вика,смех одјекивали су и дању и ноћу.Све је било природно.Данас је СВЕ ВЕШТАЧКО,бездушно.А деце је све мање и мање.А то је најжалосније.

  • Dzamutka

    08:23 // 31. 12. 2020.

    Nonicu, bravo i ne obaziri se na komentare skorojevica ! Kad neko napise "nislija", a ne zna gde je Donina cesma ili Pedagoska, dzabe mu sto se smatra nislijom ! I, jedan savet, promeni ono- hvala vam sto postojite-, vec je izandjalo !

  • Mara

    13:13 // 30. 12. 2020.

    lepo i je pohvalno što se dečice tiče. A taj glavni će da gledati da i on dobije nešto. Za džabe neće

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: