Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 13. 9. 2012.

Klubovi nemaju para za takmičenje

ok-toplicanin-prokuplje.jpg Odbojkaški klub Topličanin se ove sezone takmiči u Prvoj ligi

Za sportske klubove u Prokuplju, koji bi u narednom periodu trebalo da započnu takmičenja u svojim ligama, najverovatnije nema para u budžetu. U Opštini kažu da će obezbediti prevoz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pedja

    10:00 // 13. 9. 2012.

    Po nekim mislima iz opstine,niste trebali preci u vecu ligu takmicenja,ne isplati se.A,sam sada podpredsednik opstine Arsovic rekao je pre nekoliko meseci da se uvecao budzet opstine Prokuplje i da je jedna od retkih malih opstina koja prelazi milijardu dinara.Di su nasi novci.

    • Milan

      11:41 // 13. 9. 2012.

      A zasto da poreski obveznici iz Prokuplja finansiraju ovaj klub? Neka klub smanji plate zaposlenima i upravi (i igracima), radi reklamu, naplati ulaznice, proda igraca, pa neka tako namakne pare za prvu ligu. A ne da svi finansiraju tridesetak primalaca para iz budzeta + zadovoljstvo za par stotina navijaca. Ok, rade oni reklamu za opstinu al' je rade u rangu za koji su sposobni a da li prva ili druga liga, ok.

    • MIle lajpur

      13:21 // 13. 9. 2012.

      E drugovi sportisti pare su otisle da se namire dugovi jagnjece brigade,i da se ispostuju obaveze prema drugovima romima,a vi drugovi sportisti da znate da mozete da se obrisete o visi rang takmicenja.A drug Zoran Petrovic malo manje da sedi u Segafredo i da se potrudi mogao bi da namakne pare za vas,ali ipak Pizza ne moze da ceka.SRAMOTA!!!

  • 101% Nislija

    11:33 // 13. 9. 2012.

    Tuzno...

  • Aleksandar

    18:52 // 13. 9. 2012.

    Budzet opstine Prokuplje iznosi milijardu i 350 miliona dinara... kada se preracuna po glavi stanovnika spadamo u jednu od bogatijih opstina u centralnoj Srbiji... a posebno na jugu i istoku. Primera radi budzet grada Bora je malo veci od prokupackog ali je u Boru u poslednjih godinu dana preko 400 miliona dinara ulozeno u infrastrukturu. Grad je kompletno sredjen, asfaltirane ulice, bolevari, napreavljeno desetak kruznih tokova, fontane sredjena ulicna rasveta...Za to vreme u Prokuplju je u infrastrukturu ulozeno 0 dinara!E ali u opstini u Boru radi 80 ljudi, u Prokuplju 400! I bivsi predsednik se hvalio kako imamo ogroman budzet... malo je hvalilo da kaze da ne znamo sta cemo sa parama koliko ih ima. Sada se ispostavlja da nema ni ovih bednih para za sport...Gde su?

  • ursovac

    01:11 // 14. 9. 2012.

    ma nije tako lose nema para nema sporta
    petrovic nikad loptu nije sutnuo..doduse igra se stoni tenis ispred stranke..

  • Saša mečka

    20:52 // 15. 9. 2012.

    Bolje i stoni tenis da se igra, nego što vi deco moja po ceo dan visite po kafićima i mlatite praznu slamu! Nećemo tako nikad osvojiti vlast!
    Saša.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: