Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 14. 4. 2023.

| Sport

Klubovi u Kuršumliji od lokalne samouprave dobili sportsku opremu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
sportska oprema
Sportsku opremu dobilo 17 sportskih klubova sa teritorije Kuršumlije; Foto: Opština Kuršumlija

Kuršumlijski sportisti iz 17 klubova, članova Sportskog saveza, dobili su trenerke, čiju je nabavku finansirala Opština Kuršumlija iz lokalnog budžeta sa 900.000 dinara. Nabavljeno je 200 pari sportskih trenerki za 17 klubova, članova Sportskog saveza u tom gradu.

Vojimir Čarapić predsednik Opštine Kuršumlija naglašava da ova donacija predstavlja još jedno dodatno ulaganje i ulepšavanje sportista sa teritorije te opštine.

Opština Kuršumlija izdvaja značajna sredstva za sport, takmičenja sportskih klubova, aktivnosti Saveza za školski sport kao i za rad Sportskog saveza. Plan je da ulaganje u sport povećavamo iz godine u godinu, što će, nadam se, pratiti i rezultati. Boreći se za svoje klubove, naši mladi sugrađani bore se i za svoj grad - rekao je Čarapić.

Dodaje da se i u narednom periodu planirano unapređenje sportske infrastrukture u okviru Sportskog centra gde je u planu izrada podloge na terenu za mali fudbal, popločavanje prilaza i ulaznog platoa sportske hale, zatim rekonstrukcija postojećeg bazena i dogradnja bazena sa pratećim sadržajima za mlađe naraštaje, dok će gradski stadion u bliskoj budućnosti dobiti nov i moderan izgled.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    22:48 // 14. 4. 2023.

    I nase klubove je gradonacelnica dovela na taj nivo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: