Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 1. 8. 2017.

| Sport

Ko je popravio instalacije na niškom stadionu, gradonačelnik ili EPS?

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
čair spolja
Kada će Čair legalno dobiti struju?; Foto: S. N.

Iako iz EPS-a kažu da se za pitanja struje na stadionu "Čair" treba obratiti Gradu Nišu, iz Gradske kuće poručuju da se oni ne bave popravkom instalacija. Ipak, rukovodstvo Radničkog se zahvaljuje gradonačelniku Darku Bulatoviću zato što ponovo imaju struju i zato što je otklonjen kvar.

Prošlonedeljni kvar na instalacijama stadiona "Čair" doveo je do odlaganja utakmice Radnički-Mladost, jer su bili ugroženi životi fudbalera i gledalaca. Na novinarska pitanja kakav je kvar u pitanju, zašto je do njega došlo, kada će i kako biti otkljonjen, novinarima Južnih vesti, Elektroprivreda Srbije odgovorila je "da se za sve informacije o stanju instalacija na stadionu "Čair" obrate Gradu Nišu”.

Danas je na stadionu "Čair" održan trening prvog tima Radničkog, potvrđuju iz Uprave kluba, i zadovoljni su što "Čair ponovo svetli”.

Kvar je otklonjen, svetla su opet proradila. Zahvaljujemo se gradonačelniku zato što nam je to brzo uradio, svaka mu čast - rekao je potpredsednik kluba Dejan Propadalo.

Ipak, iz Kabineta gradonačelnika kažu da oni ne otkljanjaju kvarove na instalacijama.

Tehnika otklanjanja kvarova na sistemu elektro-mreže nije nadležnost Gradske uprave, to je posao EPS-a, sigurno nismo mi popravljali instalacije. Pitajte Radnički, pitajte EPS - kažu iz Kabineta gradonačelnika.

Grad je danas platio dug za struju Sportskog centra “Čair” u iznosu od 28,6 miliona dinara, ali kako su nam objasnili u Kabinetu, to nema nikakve veze sa fudbalskim klubom niti sa stadionom.

Uglavnom struje sada na stadionu ima, ali koliko je bezbedno za igrače i navijače, ko je otklonio kvar i priključio struju, ostaje enigma. Takođe, ostaje nepoznato da li je neko struju priključio mimo zakona i propisa.

Podsetimo, pre godinu dana, struja na stadionu je isključena zbog duga, ali je i onda, vrlo brzo, takođe misteriozno priključena. Tada su svi prebacivali loptu jedni na druge, iz EPS-a su ćutali, a Elektrodistribucija Niš je tražila formiranje komisije za nelegalne priključke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Fantom Slobode

    14:38 // 2. 8. 2017.

    Kako ko? Pa Vučić lično.
    Kako stiže. Pa ujutro se klonira u potreban broj primeraka i stigne ;-)

    Napredno na DNO!

  • Borko

    11:05 // 2. 8. 2017.

    Ako je išta Bulatović naučio oko struje i kako se kvar na stadionu Radničkog otklanja to je naučio dok je bio direktor Elektrodostribucije. Pravnici se odlično razumeju u struju a tek u popravke kvarova kada je struja u pitanju.

    • Aca

      14:16 // 2. 8. 2017.

      Kako kaže nas gradonačelnik njegova omiljena misao i sve u skladu sa zakonom !

  • misko

    08:41 // 2. 8. 2017.

    A onda su mrmoti popravili struju...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: