Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 4. 5. 2015.

| Sport

Kocić: "Niška publika je prava rukometna"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
miroslav-kocic-rk-zeleznicar.jpg
Miroslav Kocić poznaje nišku publiku; foto: Rukometni savez Srbije

Nakon remija sa Islandom u punoj hali Čair golman rukometne reprezentacije Srbije Miroslav Kocić pohvalio je nišku publiku pred kojom je ranije igrao u dresovima Železničara i Naisusa.

Leskovčanin Miroslav Kocić, jedan od najboljih golmana domaćih takmičenja, imao je 14 odbrana u remiju Srbije sa Islandom u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. On je u svojoj karijeri branio za Dubočicu iz Leskovca, niški Železničar i Naisus, Planinku iz Kuršumlije, Zaječar, katarski El Džaiš i novosadsku Vojvodinu.

Kocić je nakon utakmice pohvalio atmosferu u Čairu.

Zaista je sjajno igrati u Nišu, pogotovo što je niška publika prava rukometna. Prepoznaje rukomet i igru. Ovde je i lakše i lepše igrati - kazao je Kocić.

Srbija je vodila 25:22 u 58. minutu, ali dva minuta naša selekcija nije uspela da postigne gol. U poslednjim sekundama srpski rukometaši su spasili i bod.

Mislim da smo odigrali dobar meč. Imali smo pobedu u rukama, međutim brzoplete greške dovele su nas da moramo da branimo bod na kraju. Idemo na pobedu sa Crnom Gorom - dodao je Kocić.

Reprezentacija Srbije ima još 2 utakmice u kvalifikacijama, prvo sa Crnom Gorom u Baru i na kraju sa Izraelom u Kraljevu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Proruski aktivista

    16:06 // 4. 5. 2015.

    Pericu i ostali u savezu,mislim da je vreme da spakujete kofere i dostojanstveno,kao ljudi,odete,a ne da vas smenjuju jer unistavate nas rukomet.

  • nikola

    12:27 // 4. 5. 2015.

    Šta vredi što je publika prava rukometna, kad rukometaši ne zaslužijuju njenu pomoć. Igra spora, staromodna, bez volje i energije. Ne zaslužujemo plasman na EP. Samo bi smo se tamo nervirali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: