Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 21. 9. 2021.

| Sport

Koković nakon 2 utakmice podneo ostavku na mesto trenera niškog Radničkog

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Koković
Otišao posle samo 2 utakmice; foto: FK Radnički Niš

Tačno 20 dana prošlo je od promocije Radomira Kokovića na mesto prvog trenera Radničkog iz Niša, a nakon samo 2 utakmice na klupi niškog fudbalskog tima, po jedne pobede i poraza, on je podneo ostavku. Kaže da je to učinio zbog nepremostivih razlika i drugačijih pogleda na fudbal.

Radnički je predsezonu počeo sa Nenadom Lalatovićem na klupi, u sezonu je krenuo sa Aleksandrom Stankovićem na čije mesto je seo Koković, a sada, nakon ukupno 9 odigranih kola, Uprava kluba sa "Čaira" traži već 4. trenera u sezoni.

Kako je Južnim vestima potvrđeno u klubu, Koković je iznenada podneo ostavku, pa se očekuje reakcija niškog kluba da pronađe njegovu zamenu.

Sada već bivši trener kaže da su razlike u pogledu na fudbal i kako tim treba da igra, uticale na to da napusti klupu.

Podneo sam ostavku zbog nepremostivih razlika. Nemamo isti pogled na fudbal i na to kako tim treba da igra i izgleda, što je sasvim u redu. Imao sam punu podršku i imao potpunu autonomiju u radu dok sam bio u klubu. Rastali smo se korektno i prijateljski. Fudbalskom klubu Radnicki, igračima, upravi i navijačima želim sve najbolje u nastavku sezone - kaže Koković.

Tako se nastavlja trenerska vrteška u Radničkom, a samo za poslednjih godinu dana, nakon smene Radoslava Bataka, niški klub promenio je čak 6 trenera.

Redom su se na mestu šefa stručnog štaba smenjivali Đuričić, Gaćinović, Stanković, Lalatović, opet Stanković i dosadašni trener Koković, a upravo se Batak pominje kao njegov potencijalni naslednik. U prošlom mandatu na klupi Radničkog proveo je 7 meseci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan R

    11:46 // 22. 9. 2021.

    Kad u dva meseca promeniš 4 trenera jedini razuman zaključak je da sve u upravi kluba, od prvog do poslednjeg, treba odmah najuriti. Inače uopšte ne žalim što ovaj trener odlazi. Ne znam koliko je stručan ali je definitivno ljigavac, jer samo takav može da izjavi da je imao autonomiju u radu a onda da odlazi zbog neslaganja oko toga kako tim treba da izgleda i da igra.

    • Prike

      13:32 // 22. 9. 2021.

      I ne rece s kim su neslaganja. Jer ako je trener taj koji odlucuje o taktici, dakle svi ostali su ispod njega, sa kim se to ne slaze? Sa igracima?

  • Nebojsa Mladenovic(Nele)

    21:49 // 21. 9. 2021.

    Promeniti upravu,u njima je problem,s novom upravom strucnih ljudi treneri se nece menjati kao na traci.

  • Komšija iz Beograda

    21:47 // 21. 9. 2021.

    Pa ne uklapa se u godine, kvari im prosek od 38

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: