Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 10. 1. 2013.

| Sport

Komisija za sport zaseda 15. januara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
80.JPG
Ilustracija

U utorak, 15. januara najavljeno je prvo zasedanje Komisije za sport, koja treba boduje klubove i odredi kako će se rasporediti 30% sredstava gradskog budžeta opredeljenog za sport.

Klubovi su slali dokumentaciju i predloge za dobijanje novca Sportskom savezu koji te podatke treba da sakupi, razvrsta i preda Komisiji za sport, čiji je predsednik Milovan Bratić, dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i predsednik Džudo kluba Kinezis.

- Prvo zasedanje je zakazano za utorak, 15. januar od 9h - potvrdio je za Južne vesti Milovan Bratić, predsednik Komisije.

U Komisiji su i Tomislav Okičić, Dušan Projović, Slobodan Cobi Milosavljević, Dušan Popović, Dejan Milosavljević i Dragan Perić.

Kako je ranije najavljeno, Komisija će rasporediti klubove u 3 kategorije u kojima će biti kubovi koji budu u kategoriji sa preko 60 bodova dobiće i deo novca koji određuje gradonačelnik. U drugoj kategoriji su oni od 30 do 60 bodova i oni će novac dobijati kvartalno. U trećoj kategoriji su klubovi do 30 bodova, a pare će im ići jednom godišnje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milance

    11:29 // 15. 1. 2013.

    Poštovana gospodo sportski radnici,
    Počinje rasparčavanje i pljačkanje SPORTSKOG NOVCA poreskih obveznika Niša.U komisiji su sem Bratića,Okičića i Projovića sve sami propali sportisti,pokušaji sportskih radnika i propali biznismeni.Pa Dušan Popović i Cobi Milosavljević su dobro poznati nišlijama kao propali ljudi koji gledaju samo lični interes.Pare će ionako biti podeljene kako kaže Banana i njegov sportski većnik,VELIKI MAGISTAR MILAN PEŠIĆ.Bože,bože,šta dočekasmo.Pogledajte spisak klubova kad bude objavljen,obratite pažnju na FK Sinđelić i Tenisku akademiju Živković i sve će vam biti jasno.Zemljo otvori se

  • milos

    15:38 // 10. 1. 2013.

    Kad vidim da je Dusan Popovic u komisiji dodje mi da prestanem da se bavim sportom!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: