Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 1. 9. 2016.

| Sport

"Konstantin" bez trenera i igrača, kasni početak priprema

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
kk-konstantin.jpg
Svako otišao na svoju stranu; foto: Vanja Keser

Iako je predsednik Konstantina Uroš Parlić najavio da će pripreme kluba početi 1. septembra, prema nezvaničnim informacijama, one su odložene za 5 dana, a još nije poznato ko će biti novi trener, niti ko će zameniti 10 igrača koji su napustili klub.

Ovog leta bilo je samo odlazaka sa adrese niškog kluba. Jedan za drugim adresu Konstantina napuštali sui članovi prve petorke i rezervisti, a nakon poslednje informacije da je klub napustio i krlini igrač Stefan Savić i postao novi-stari saigrač sa Veličkovićem i Vitkovićem u pančevačkom Tamišu, kao igrači sastava iz Niša vode se samo još Lazar Mladenović i Vukan Stojanović.

Ni u stručnom štabu nije ništa bolje. Marko Cvetković gotovo sigurno neće voditi ekipu, a iako nema zvanične informacije iz kluba, po košarkaškim krugovima kruže priče da je najbliži klupi Konstantina Darko Ruso. Spominju se još imena i Jovice Antonića, Ivana Jeremića

Predsednik niškog kluba Uroš Parlić ranije je istakao da su za novu sezonu dovoljne pripreme od 40 dana, do početka sezone ostalo je 38, a niški sastav još uvek zvanično nije krenuo sa treninzima.

Prvi funkcioner tima nekoliko dana ne odgovara na pozive novinara “Južnih vesti”, pa zvaničnih informacija od njega nema. Prema nezvaničnim, pripreme će početi u ponedeljak 5. septembra, a novi sastav Konstantina imaće tek nešto više od mesec dana za uigravanje i pripremu za narednu sezonu, kao i za to da se upozna sa taktičkim zamislima i filozofijom igre novog trenera. 

Košarkaška liga Srbije kreće 8. oktobra, a u 1. kolu Nišlije dočekuju beogradski Beovuk.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    07:10 // 3. 9. 2016.

    @up-ocigledno nisi razumeo-kakav je to sportski klub,koji nema igrace i trenera,a ima(neuspesnu i politicki postavljenu) upravu!?

  • Petar

    09:32 // 2. 9. 2016.

    To je taj multifunkcioner koji sve može da postigne.

  • Небојша® Ниш

    00:26 // 2. 9. 2016.

    Циркус .... значи то је системско (у)лагање у спорт ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: