Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 7. 10. 2017.

| Sport

Konstantin definitivno u Drugoj ligi, prvi rival Sloboda

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Trebalo bi da pristignu tri pojačanja; foto: Vanja Keser

Tek pred sam početak Druge košarkaške lige, Konstantinu je definitivno potvrđeno da će se nadmetati u ovom takmičenju, a prvi meč odigraće u subotu, 7. oktobra, od 20:30, kada će Nišlije na parketu hale Osnovne škole “Dušan Radović” dočekati Slogu iz Užica, jednog od favorita za prelazak u viši rang.

Njihovi protivnici su drugoligaši poslednje 3 sezone, a kako je trener Marko Cvetković rekao za zvaničan sajt Konstantina, imaju košarkaše, koji su poznati čak i široj javnosti.

Pre svih, tu je plejmejker Otašević, koji ima bogatu igračku karijeru, a svojevremeno je bio i u Ergonomu. Tu je još i Branko Anđić, vratili su Petra Marića, stigli su Radić i Simić, trener je Vladimir Lučić. Imaju ambiciju da se vrate u KLS i sigurno je da će te svoje aspiracije pokušati da demonstriraju već na startu takmičenja - rekao je Cvetković.

Sa druge strane, što se tiče svog sastava, tu nije preterano optimističan, a poteškoća za Nišlije je i to što imaju najmlađi sastav u ligi. Najstariji košarkaš je 25-godišnji Luka Živković, za koga je pitanje da li će nastupiti na prvoj utakmici, jer je imao problema sa prehladom.

Krećemo, pa kako bude. Činjenica je, nismo se baš pojačali i sigurno je da nam dosta toga fali u ekipi, mišićne mase i iskustva pre svega, ali verujem da ćemo, kako sezona bude odmicala, pronaći neki naš modus igre. Sigurno je i da ćemo se u toku sezone pojačati, imamo pravo na tri nova igrača, ali trebaće vremena i da se ti novi momci uklope - ispričao je trener.

Novi-stari strateg niškog tima zaključuje da su bilo kakve prognoze nezahvalne, da će se boriti u svakoj utakmici, ali i da je sigurno da se ne mogu nazvati favoritima ni u jednom meču.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: