Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 30. 11. 2016.

| Sport

Konstantin dobio novog trenera

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Veruje da može nešto da se učini; foto: konstantinokk.rs

Ceh lošim partijama i katastrofalnom startu sezone u kojoj niški Konstantin još uvek nije zabeležio pobedu platio je trener Predrag Jaćimović, sa kojim je raskinuta saradnja, a novi trener je 29-godišnji Ivan Simić.

Novi trener niškog tima je već radio u Nišu, prošle sezone bio je trener trećeligaša Juniora, a do dolaska u Konstantin radio je u rodnoj Jagodini.

Nešto je moralo da se menja, jer je očigledno da smo bili u jednoj situaciji koja je pretila da postane bezizlazna. Jaćimović je dobar trener, ali nije išlo i logično je da, posle osam poraza u nizu, nešto preduzmemo. Opredelili smo se za Ivana Simića, mladog i ambicioznog stručnjaka. Nastavljamo dalje, priključićemo timu i neke naše najtalentovanije momke iz kadetskog tima i verujem da će biti bolje - rekao je za zvanični sajt kluba predsednik Uroš Parlić.

Pre Juniora, Simić je trenersku veštinu sticao kao asistent Jovici Antoniću u Jagodini i Milovanu Stepandiću u OKK Beogradu, a pre dve sezone je u beogradskom timu sezonu završio i kao trener.

Novi strateg niškog tima nakon prvog trenera odrađenog sinoć istakao je da je preuzimanje trenerske palice u Konstantinu veliki izazov i da će se truditi da mu odgovori na najbolji mogući način.

Naravno, situacija nije sjajna, ali mislim da u ovom timu ima potencijala. Nesrećno su izgubili par utakmica, nije bilo ni sreće. Imam neku svoju viziju i nadam se da ću uspeti da je sprovedem u delo. Pokušaću da podignem nivo agresivnosti i u odbrani i u napadu. Ja sam optimista i verujem da nešto može da se učini. Nadam se da ćemo i pored ovako lošeg starta uspeti da izborimo opstanak - poručio je Simić.

Debi na klupi niškog tima mladi stručnjak imaće predstojećeg vikenda kada Konstantin gostuje subotičkom Spartaku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    00:10 // 2. 12. 2016.

    "Nesto je moralo da semenja.." izjavi Parlic!Greska Parlicu,trener je bio dobar,ti si taj koji je tfebao da ode!Zeljka Obradovica da dovedes,ne moze od kaput loptu da napravi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: