Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:20, 29. 12. 2017.

Konstantin doveo tri pojačanja, iskusni Kostić novi trener

Košarka Krivokapić, Čabrilo i Damjanac u Konstantinu; ilustracija: pixabay/KeithJJ

U poslednjem trenutku, na isteku vanrednog prelaznog roka, trojica novih igrača stigla su u niški Konstantin, kako tvrdi njihov potpredsednik Uroš Parlić, a sa njima i trener, iskusni Dragan Kostić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    16:40 // 29. 12. 2017.

    Pre par godina vrbovali su svu decu godiste 99, 00, 01iz skoro svih klubova... Namamili ih da ce da igraju protiv Zvezde, Partizana... Imali su po nekoliko ekipa boljih nego svi ostali... Liga ostala bez smisla, nema zara, borbe, neizvesnosti... odakle se prave igraci. Gde su sad? Ni za trecu...

  • Nislija

    00:02 // 31. 12. 2017.

    Ajmo sad svi da pomognemo ovoj deci na tribini,da pokazemo sa niska kosarka nije ,,umrla```` .Neka ispadnu ali dajte da im damo sansu ipak su sve to malada deca koja su buducnost niske kosaeke sva ta deca ako ne odu za 3,4 godine ce vratiti kosarku u nisu gde joj je mesto ja vam to garantujem.

    • Milan

      11:37 // 4. 1. 2018.

      Pa mozemo svi da pratimo kk Fair Play oni taman iz cetvrte lige ulaze u trecu a Konstantin ispada u trecu,a i u Fair Plaju igraju svi iz Nisa a kidaju

  • Januar2018

    21:12 // 3. 1. 2018.

    Niš je prepun kvazi trenera. Ne znam kakva je situacija u drugim gradovima, ali ovde mlađe kategorije treniraju levaci koji su košarku videli samo na televiziji.
    Posledica svega toga je da postoji samo jedan vrhunski košarkaš iz Niša, Stefan Jović (koji se, pritom, nije afirmisao u Nišu).

    • Ne lupaj

      22:35 // 4. 1. 2018.

      Problem su i roditelji koji su alavi na novac.Ima nis mnogo talenata i dobro se radi ali mnogo brzo odlaze za novac jer nasi klubovi nemaju para.
      Nibak odlicni rezulati prethodne 6,7 godine.Ergonom i ona generacija,i tu genraciju u isti sto svi odose iz nisa.Treba da se zaustavi rasipanje igraca.

  • Milan

    22:27 // 12. 1. 2018.

    Niš nikad nece imati ekipu u aba liga...zamislite aba liga je toliko dosadna i slabog kvaliteta...strasno.A i niski treneri su sacuvaj Boze...sto rece momak kvazi treneri...u pravu 1000%.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: