Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 16. 2. 2013.

Konstantin pobedio sa 100:49

konstantin,-trailovic.jpg Miloš Trailović ispred košarkaša Jagodine; foto: Stefan Komadinić

Najubedljiviju pobedu u sezoni i to prvi put sa trocifrenim brojem poena košarkaši niškog Konstantina ostvarili su nad Jagodinom u 20. kolu Košarkaške lige Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sportsko drustvo Nis

    17:27 // 16. 2. 2013.

    Da li postoji makar jedan razlog da se KK Konstantin ne zove KK Radnicki Nis?

    • Johny

      22:16 // 16. 2. 2013.

      Jedan Hajduk Split i Dinamo Zagreb nemaju kosarkaski tim ti kukas za Radnicki vidis da leba nemamo da jedemo ti se vatas za gluposti

    • Ne lomoti bzvz...

      23:01 // 16. 2. 2013.

      Pusti leba, publike i interesovanja nema... Sta znaci bilo kome u ovom gradu ime KK Konstantin? Sta bi falilo da se klub zove prepoznatljivim imenom za sve u gradu a i sire? Bilo bi navijanja...

    • @Johny

      23:36 // 16. 2. 2013.

      U pravu si da mnogi nemaju klubove u razlicitim sportovima ali zar nije bolje da Nis ima kosarkaski tim sa vernim navijacima(Meraklijama)koji ce da im pevaju i u Nisu i u nekom drugom gradu.U svakom slucaju Konstantin do ABA lige.

  • nikola

    00:24 // 17. 2. 2013.

    A šta znači ime Radnički? Da li zbog grupice pijanih i šta već navijača trebaju svi klubovi u Nišu da se zovu istim imenom. Odakle pravo šačici "navijača" da govori uopšte o promeni imena kluba čije utakmice nisu ni gledali? Dakle nije bitna košarka, niti naši klinci koji je treniraju već ime i pevanje pesama starih 10 godina naravno pre toga mnogo alkohola.
    I da dodam s obzirom na nikakav marketing posećenost je u proseku oko 1000 ljudi, a šta će tek biti kada uđemo u Super ligu ne mogu ni da zamislim...

  • Popokatepetl

    11:47 // 17. 2. 2013.

    Kakvih ljudi ima..neverovatno. Pa prvi kosarkaski klub u Nisu se zvao Radnicki. Mi smo jedan od retkih vecih gradova u Srbiji koji nemaju sportsko drustvo! Prosek 1000 ljudi? Ti covece nikad nisi bio na toj kosarkaskoj utakmici, vec citkas statistiku i bodes tastaturu. A koliki tek uticaj ima na tebe b92..to se pa tek vidi.

  • Popokatepetl

    11:53 // 17. 2. 2013.

    I nisu u pitanju navijaci, vec jedinstvo zaljubljenika u sport.

  • nikola

    12:50 // 17. 2. 2013.

    E nesrećo moja nisam ja nijednu utakmicu propustio. Sad tebi da dokazujem i neću, ali veruj mi sve sam gledao i to je prosek. Ja razumem da je Radnički uspešan klub pa da se i ostali zovu po njemu tj. da se napravi SD. Međutim nije a kada bi se napravilo sve pare bi išle na fudbal i sport bi nam propao.
    Muka mi je više od forsiranja imena za koje niko ne zna šta predstavlja. Sad izmislili i rukometni klub, pa će verovatno i futsal klub (to je inače mali fudbal sportski stručnajče), pa onda vaterpolo itd.

    • SD

      13:47 // 17. 2. 2013.

      A koji klub iz ovog propalog grada je uspesan? Koji klub ima uslove da bude uspesan? Ako nam je svima u interesu da Nis nekada ima sport na visokom nivou onda je za to potrebno jedinstvo na nivou grada, samim tim stvaraju se uslovi za mnogo bolju organizaciju i raspodelu novca. A ne da se po politickoj liniji deli novac neuspesnim sportskim klubovima (aka Sindja i Zelja). Sto se Zelje tice, postoji lepa istorija, ali je na to vec jednom pljunuto onom promenom imena tako da sada i nema neki poseban smisao. A godinama je obicna pijavica za gradski budzet. RK Radnicki ima mnogo veci potencijal da postane pravi gradski klub sto ce se i videti danas na utakmici protiv Planinke.

  • Sale Nis

    19:32 // 17. 2. 2013.

    Samo jedno ime, samo jedan grad, samo jedan trofej ,samo jedna niska publika.
    Sportsko drustvo Radnicki Nis...
    Za Reala sa Nisave,zivot bi poklonio!!!

    • marko

      01:39 // 21. 2. 2013.

      Zašto ne pokloniš nešto drugo, vama je samo do umiranja xaxa

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: