Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:35, 30. 3. 2013.

Konstantin poražen od Radničkog na startu Superlige

konstantin-radnicki-kragujevac.jpg Foto: Marjan Nikolovski

U prvom kolu Superlige košarkaši Konstantina iz Niša izgubili su od kragujevačkog Radničkog rezultatom 90:73 (20:12, 23:25, 28:19, 19:17).

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juznjak

    22:54 // 30. 3. 2013.

    Steta ...
    Imali smo ih , cak i 4 napada da povedemo, stvarno steta ...
    Iskustvo je presudilo na kraju.

    Nadam se da cete uspeti da savladate Megu, posto ubedljiv poraz od Partizana ne govori ( kao sto pricaju) da su mnogo jaki.
    Srecno !!!

  • Alfred Millow

    23:56 // 30. 3. 2013.

    Veceras je, pored kosarke, vece obelezila i neverovatna sramota Nisa, a to je organizacije utakmice. U pretprodaji su bile karte za Parter - 300din, i za tribine 200din. Ja sam kupio karte za parter, i uredno platio 100 dinara vise, a mesta u parteru u 19:40 nije bilo! Ovako nesto nisam ocekivao, i na zalost, iako sam ljubitelj kosarke, vise necu da odem ni na jedan mec! Bruka i sramota sto se tice organizacije, i pitam se kako ce prevareni gradjani nadoknaditi svoj novac, i da li ce sa istim entuzijazmom dolaziti na naredne meceve!

    • Nemanja Ilic

      12:15 // 31. 3. 2013.

      Pa zato treba da odes ranije to svako zna!

    • Nescha

      15:53 // 31. 3. 2013.

      Ja došao (sam) u 20:30 i bez problema našao mesto u parteru :). Mada mi niko nije proverio da mi je karta stvarno bila za parter. Pobošljaće to od sledeće utakmice...

  • rade milenković

    00:15 // 31. 3. 2013.

    Davno neviđeno što se košarke tiče: red ispred blagajne, red za ulazak, parteri puni, tribine podosta popunjene... zaboravljena košarkaška slika. Kod igrača, trema vidljiva - prva četvrtina. Ali da smo dobri, priznao nam je i Muta Nikolić, igrajući celo drugo poluvreme sa najjačom petorkom. Mi smo naše igrače, kao i protivničke, nagrađivali za uspešne poteze, ali još nemamo naviku da navijamo, da naše bodrimo i hrabrimo. Četiri neiskorišćena napada i mnogo promašenih slobodnih bacanja, sve to pokazuje da možemo, posle svega, da ravnopravno igramo sa bilo kim. Čestitke igračima i treneru. Bićemo svake utakmice sve bolji!

  • Fenix

    00:19 // 31. 3. 2013.

    Sjajna partija,velicanstven ambijent,publika za cistu 10,organizacija na svetskom nivou, pogotovu detalj sa zlatnom generacijom kosarkasica.
    Trener i svi igaci su zasluzili vise puta ponovljene ovacije pravih poznavalaca kosarke ,a ne jajara koje dolaze kao u bioskop i navijaju da niski tim izgubi.

  • Aleksandar

    11:32 // 31. 3. 2013.

    Organizacija i nije baš za svaku pohvalu. Mogao si da kupiš kartu za tribine i kad prodješ kontrolu da odeš u parter bez problema. To je sramota. Ali dobro, prijatno sam se iznenadio kad sam došao i video onu gužvu ispred Čaira. Drago mi je što su tribine bile dobro popunjene. Ljudi u Nišu su željni sportskih dogadjaja.

  • asd

    15:12 // 31. 3. 2013.

    Kad se igra sledeca u nisu??

    • Juznjak

      17:05 // 31. 3. 2013.

      http://www.kls.rs/raspored.php

  • Darko Stojanovic

    06:32 // 1. 4. 2013.

    Protiv Kragujevcana smo savladali tremu, da otkinemo Blizance u nastavku!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mora nešto čovek da spremi za Uskrs!

Alo Čitalac

Tekst: Prokupčaninu krivična prijava zbog krivolova u okolini Žitorađe

Pronađite nas na: