Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 11. 2. 2017.

| Sport

Konstantin sa mladim igračima na Tamiš

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Pritisak će biti na Tamišu, s obzirom na to da se oni bore za plasman u Superligu; foto: Vanja Keser

Zbog napuštanja tima trojice značajnih igrača, a sada i problema sa povredama, mladi igrači će nositi svo breme u subotu, 11. februara u hali “Čair” od 19:30, kada će niški Konstantin ugostiti Tamiš iz Pančeva.

Trener Nišlija Ivan Simić zadovoljan je partijom koju su njegovi igrači odigrali prošlog vikenda protiv lidera Vršca i smatra da ako prikažu nešto slično imaju i realne šanse da pobede.

Svakako sam optimista i smatram da svaku utakmicu treba da idemo na pobedu bez obzira na to u kom sastavu igramo. Šansu će svakako dobiti mlađi igrači jer ćemo samo tako videti na koga ćemo moći da računamo u nastavku prvenstva. Želimo da ovu sezonu završimo uzdignutih glava i pored dosadašnjih rezultata - priča Simić.

Kadrovski problemi su svakako tu, pa nakon sporazumnih raskida ugovora sa Šišićem, Lazarom Živkovićem i Gaćinovićem, povrede Rendala, Luke Živkovića i Jovana Antića nikako nisu olakšavajuća situacija. Ono što je dobro je što se kapiten Slaviša Bogavac oporavlja i daće neophodno iskustvu timu ovog vikenda.

Ekipa Tamiša ima odličnog trenera i dosta dobrih igrača. Najveća pretnja nam je njihov kapiten Nikola Simić, kao i dva naša igrača Vitković i Veličković. Oni su dosta dobro organizovana ekipa, ali su ušli u lošu seriju i njima je moranje da dobiju ovu utakmicu da bi ostali u trci za ulazak u Superligu, a ja mislim da je tu naša šansa - dodaje trener. 

Konstantin se, nakon što je Smederevo zabeležilo svoju 2. pobedu i preskočilo ih, ponovo nalazi na poslednjem mestu Košarkaške lige Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: