Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 3. 12. 2016.

| Sport

Konstantin sa novim trenerom gostuje pretendentu za vrh tabele

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Može li novi trener Nišlija debitovati pobedom na klupi?; foto: Vanja Keser

Sa novim šefom stručnog štaba, ali bez pobede i sa i dalje upitnim kvalitetom igračkog kadra, košarkaši niškog Konstantina u subotu u 19 sati gostuju Spartaku u Subotici, jednoj od najkvalitetnijih ekipa i konkurentu za Superligu.

Posle osam odigranih utakmica niški košarkaši i dalje ne znaju za pobedu, što je čelne ljude niškog kluba nateralo na promenu trenera. Novi šef stručnog štaba Nišlija je 29-godišnji Ivan Simić, koji će u subotičkoj “Dudovoj šumi” debitovati na klupi Konstantina, a nakon nekoliko odrađenih treninga, zadovoljan je radom igrača.

Vidi se da se ne mire sa trenutnom situacijom i plasmanom na tabeli i da im je stalo da što pre stignu do prve pobede. Sad, u Subotici neće biti lako ostvariti taj cilj, ali sigurno je da idemo tamo rešeni da odigramo što bolje, da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju i da probamo da iznenadimo ekipu, koja ove sezone igra izvanredno - istakao je on.

Subotički Spartak u dosadašnjem toku sezone ostvario je 6 pobeda u prvih 8 kola, a za narednog protivnika Simić ima samo reči hvale.

Spartak prosto melje svih 40 minuta, a pohvale za to svakako idu njihovom treneru Alimpijeviću. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati. Biće jako teško, najveća opasnost je u triju koji čine Svetozar Popović na poziciji jedan, Jovšić i hrvatski internacionalac Hrvoje Puljko. Imaju odličnu igru u tranziciji i ukoliko uspemo da je anuliramo, mislim da će naše šanse za uspeh biti znatno veće - podvukao je on.

Kao i pred skoro svaku utakmicu u tekućoj sezoni, i pred ovu je niški tim opterećen povredama, a u Subotici su neizvesni nastupi Luke Živkovića, Alekse Simovića i Lazara Mladenovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bodirogastrujomer

    21:46 // 3. 12. 2016.

    Turisticka obmana Nisa opet pravi kadrovska tumbanja, ali ce se sve zavrsiti neuspehom, dok je on tu naravno !

  • Milance

    14:11 // 3. 12. 2016.

    Je l' stvarno dolazi Partizan u Nis 17. Decembra? Kako sam cuo, igra protiv Mornara kod nas jer je Pionir zauzet, a uprava je izabrala da igraju Nisu? :) Odlicna vest za sve ljubitelje kosarke!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: